Potrivit unul comunicat de presa trimis, miercuri, de Politia de Frontiera Arad, in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II a fost depistat un automarfar incarcat cu biciclete electrice care ar fi fost furate din Germania.

TIR-ul era condus de un barbat din Dambovita, care s-a prezentat la intrarea in tara cu 58 de biciclete electrice, el fiind insotit de fratele sau.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Conform documentelor de insotire a marfii, TIR-ul era incarcat cu paleti cu pamant de flori din Olanda, marfa destinata unei firme din Romania. Pentru bicicletele electrice, cei doi barbati nu au putut prezenta documente de provenineta.

“In urma verificarilor efectuate, a reiesit

ca cele 58 de biciclete electrice sunt semnalate ca fiind furate din Germania. Cetatenii romani au declarat ca au incarcat pamantul de flori in Olanda, iar pe timpul stationarii intr-o parcare din Germania au fost abordati de doi conationali care le-au propus ca, in schimbul sumei de 1.500 euro, sa transporte bicicletele in Romania”, precizeaza comunicatul.

Bicicletele, in valoare de aproximativ 920.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar soferul este cercetat pentru tainuire.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si