Close sidebar
Close sidebar

Zeci de politisti si mascati din Neamt il cauta pe barbatul care si-a injunghiat sotia si socrii!

Zeci de politisti si mascati din Neamt il cauta pe barbatul care si-a injunghiat ieri sotia si socrii. Fiica barbatului este in stare de soc si nu vrea ca acesta sa scape nepedepsit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"In halul asta... au mai fost certuri, dar niciodata asa...Scandalurile erau de la bautura. Sper sa-l gaseasca cat mai repede, sincer. Nu ma intereseaza daca in viata sau nu", a declarat socata fiica barbatului, potrivit Observator.

Sotia agresorului este in starea cea mai grava. A fost ranita in apropierea inimii, iar medicii au dus-o direct in sala de operatie.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Cand am ajuns acolo am vazut ca era vorba de trei victime ale unei agresuni prin injunghiere in urma unor certuri in familie.

O victima de sex feminin a ramas la Targu Neamt, celelalte doua au fost aduse aici, la Piatra Neamt. O victima de sex feminin are o plaga injunghiata precordiala cu cutitul ramas in plaga", a declarat medicul Gabriel Popescu, de la SMURD Neamt.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI