Ziua Mondială a Frumuseții 2023. În fiecare an, pe data de 9 septembrie, lumea sărbătorește ziua internațională dedicată frumuseții. Află care sunt semnificațiile acestei zile.  

Ziua Mondială a Frumuseții, 9 septembrie 2023

Comitetului Internațional al Esteticii și Cosmeticii (CIDESCO) a decis, în anul 1995, ca ziua de 9 septembrie să fie dedicată sărbătoririi frumuseții. De atunci, în fiecare an, pe data de 9 septembrie se celebrează Ziua Mondială a Frumuseții.

Ziua Internațională a Frumuseții, 9 septembrie, s-a decis la inițiativa rusească a CIDESCO.

Reprezentanții CIDESCO încurajează celebrarea frumuseții prin alăturarea în campania  International Beauty Day (Ziua Internațională a frumuseții). Acest lucru presupune postarea pe rețelele sociale a unei/unor poze sau videoclipuri care definesc frumusețea pentru fiecare, utilizând hastag-ul #InternationalBeautyDay. 

Anual, pe data de 9 septembrie, CIDESCO organizează evenimente pentru celebrarea aceste importante zi, dedicate frumuseții interioare și exterioare. La evenimentul din anul 2017, Anna-Cari Gund, președinta CIDESCO, a precizat despre industria frumuseții următoarele:

"Industria frumuseții este extrem de valoroasă, deoarece ajută oamenii din întreaga lume să arate şi să se simtă bine, atât în interior cât şi în exterior"

"Industria frumuseții este extrem de valoroasă, deoarece ajută oamenii din întreaga lume să arate şi să se simtă bine, atât în interior cât şi în exterior"

[Sursa foto: CIDESCO]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Industria frumuseții este extrem de valoroasă, deoarece ajută oamenii din întreaga lume să arate şi să se simtă bine, atât în interior cât şi în exterior".

Citește și: Zile libere 2023. Când pică următoarele zile libere legale?

Ce semnificație are această zi?

Ziua Mondială a Frumuseții este ocazia perfectă pentru celebrarea frumuseții interioare și exterioare. În această zi toată lumea trebuie să conștientizeze importanța pe care trebuie să o acorde aspectului, investirii în produse și tratamente de calitate care să îi ajute la punerea în valoare și la

îngrijirea frumuseții. 

CIDESCO, întemeiatorul zilei dedicate celebrării frumuseții la nivel internațional, are ca principală misiune stabilirea şi menţinerea celor mai înalte standarde de terapie pentru frumuseţe şi cosmetică din întreaga lume. Astfel, în fiecare an, cu ocazia Zilei Mondiale a Frumuseții, CIDESCO prezintă și susține cele mai noi tratamente și terapii în vederea menținerii frumuseții exterioare, dar și interioare.

Ziua Mondială a frumuseții, pe rețelele sociale se celebrează cu hastag-ul #InternationalBeautyDay

Ziua Mondială a frumuseții, pe rețelele sociale se celebrează cu hastag-ul #InternationalBeautyDay

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

CIDESCO are o reţea de şcoli şi centre de formare în peste 40 de ţări din întreaga lume. Aceste școli sunt dedicate învățării și aprofundării industriei frumuseţii şi cosmeticii. La finalizarea cursurilor în școlile CIDESCO, elevii primesc diplome recunoscute la nivel internațional. Primele şcoli de frumusețe și cosmetică au fost create în Belgia, Germania şi Elveţia, încă din 1957.

În prezent, CIDESCO are sediul la Zurich.

Citește și: Ziua Crucii 2023. Pe ce dată pică și ce trebuie să facă creștinii în această zi de sărbătoare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si