Zodia Vărsător este una dintre cele mai nonconformiste zodii. Nativii Vărsători fac totul diferit, au cea mai liberă gândire, și numeroase calități pentru care sunt foarte apreciați de cei din jur.

Zodia Vărsător- perioada

Zodia Vărsător este reprezentată printr-un tânăr care poartă un vas plin cu apă. Acest tânăr, spun legendele antice, era Ganymede, un bărbat frumos căruia Zeus i-a oferit slujba de paharnic al zeilor din Olimp.

Perioada zodiei Vărsător este cuprinsă între 20 ianuarie și data de 20 februarie, fiind ultima zodie de iarnă, în care întunericul se opune încă luminii și soarelui tot mai puternic care anunță venirea primăverii. Forțele acestea două aflate în confruntare își lasă amprenta și asupra nativilor Vărsători. 

Care este personalitatea unui nativ in Varsator?

Cei din zodia Vărsător sunt oameni supuși schimbării, aceștia caută de ceea ce le oferă prezentul. Ei nu se mulțumesc niciodată cu ceea ce li se oferă. Ei vor mai mult, vor să schimbe lumea, vor să răstoarne reguli și sisteme învechite și caută soluții pentru binele universal. Vărsătorii sunt idealiști și visători, mulți dintre ei ajung lideri și îndrumători spirituali, atunci când beneficiază de o educație aleasă și de un context social benefic.

Nativii din zodia Vărsător, zodie de Aer, sunt firi neobişnuite şi uneori greu de înţeles.

Atitudinea lor se poate schimba de la o zi la alta, dar nu acesta ar fi cel mai neplăcut aspect al portretului lor, ci tendinţa de a lua mereu decizii greşite, sub influența unor idealuri sau visuri pe care uneori nici nu le pot atinge, fiind foarte departe de capacitățile lor.

Totodată, vărsătorii sunt atrași de orice este nou, de orice iese din tipare, de idealurile greu de atins și au un spirit liber, vorbind deschis despre tot ceea ce gândesc și doresc.

Ei sunt foarte generoși cu oamenii, se implică în activități sociale pentru ajutorarea grupurilor defavorizate, sunt genul de persoane care adună animalele rătăcite pe străzi și ajută fără rezerve orice străin care le cere ajutorul. 

Zodia Varsator - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Zodia Varsator - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop februarie 2022. Schimbări mari în viața unor zodii în luna iubirii

Caracteristici importante ale zodiei Vărsător

De asemena, vărsătorii sunt înzestraţi cu frumuseţe fizică. Bărbaţii zodiei sunt foarte atrăgători, au privirea deschisă şi par să nu îţi ascundă nimic. Dar aparanţele sunt înșelătoare.   

Nativii zodie vărsător se nasc sub influenţa unei forţe contradictorii, de aceea unii dintre ei sunt timizi, introvertiţi, sensibili, răbdători şi iertători, în timp ce alţii sunt exuberanţi, vorbăreţi, cuceritori, superficiali, ba chiar frivoli. Dar au câteva calități pentru care sunt foarte apreciați: prietenoși, umani, originali, inventivi, independenți, isteţi și vizionari.

Femeia Vărsător 

Femeia vărsător este inventivă, originală şi dezinhibată. Ea atrage ca un magnet atenţia celor din jurul ei prin discuţiile îndrăzneţe şi prin modul în care glumeşte cu toţi. Îi place foarte mult să vorbească despre proiectele ei de viaţă şi despre toate lucrurile mărunte care o amuză.

Cunoaşte foarte mulţi oameni şi se implică în activităţile care îi solicită creativitatea şi imaginaţia. Dar nu le duce pe toate la capăt. Renunţă la jumătate de drum doar pentru că se plictiseşte. 

Femeia Vărsător are un spirit viu, este independentă, atrăgătoare și are succes la sexul opus. Îi plac schimbările, tot timpul caută ceva mai bun și mai interesant de făcut. Îi place să își schimbe garderoba, mașina, locuința și locul de muncă ori de câte ori are ocazia să obțină ceva mai bun. 

Barbatul Vărsător

Bărbatul născut sub semnul Vărsătorului este un spirit liber, pe care nimeni nu îl poate ține în cușcă, cu atât mai mult dacă a beneficiat și de o educație deosebită. Este un idealist care pune mare preţ pe libertate şi pe cultură. 

Încă de la o vârstă fragedă, Vărsătorul este autodidact şi învaţă singur numai ceea ce îi place. Se revoltă împotriva regulilor şi este în stare să fugă de acasă dacă vrea să le demonstreze părinţilor că se poate descurca singur. 

Bărbatul vărsătorul este un caracter aparte, care şochează în adolescenţă, iar la maturitate își croiește viața după principiile lui, ocolind regulile cât poate de mult. Mulți nativi ai zodiei vor fugi de responsabilităţile casnice şi familiale, pentru că găsesc activități provocatoare mult mai interesante. 

Compatibilitatea Vărsătorului cu alte zodii

Varsator- Berbec

Nici unul din ei nu va accepta să îşi dezvăluie secretele. Vărsătorul are tendinţa să acapareze toată atenţia şi să domine, ceea ce nu va fi pe placul nativului din zodia Berbec.

Vărsător- Taur

Sunt temperamente total diferite. Vărsătorul nu se va ocupa niciodată de casă sau de copii, aşa cum şi-ar dori Taurul. Relaţia lor se poate încheia dramatic. 

Vărsător – Gemeni

Aparent, se pot înţelege de minune. Amândoi au o viaţă socială bogată şi respectă nevoia de libertate a celuilalt. Dar la cea mai mică urmă de îndoială, iubirea cu Gemenii se poate risipi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Zodia Varsator - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Zodia Varsator - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Patru hop-uri importante: Zodiile care vor avea de trecut teste grele

Vărsător – Rac

Nativul Rac este prea sensibil şi retras pentru un partener din Vărsător. Cel din urmă nu se poate adapta la stilul de viaţă casnic, tradiţional şi conservator al Racului. 

Vărsător – Leu

Fiecare dintre cei doi încearcă să domine într-o relaţie de iubire. Dacă ajung să facă un compromis în privinţa libertăţii şi să se respecte reciproc, Varsatorul si Leul au şanse să fie fericiţi.

Vărsător – Fecioară

Fecioara are nevoie de protecţie, de siguranţă financiară şi de ordine. Vărsătorul nu se pricepe deloc să îi ofere aceste lucruri, ceea ce va declanşa numeroase dispute între ei.

Vărsător – Balanță

Căsnicia ideală pentru un Vărsător este cu un partener din Balanţă, oricât ar părea de curioasă această asociere. Balanţa are aceeaşi natură duală ca Vărsătorul, iubeşte petrecerile şi îi place să fie răsfăţată, sarcină pe care nativul Vărsător o va îndeplini cu bucurie.

Vărsător – Scorpion

Din punct de vedere spiritual, este dificil să se înţeleagă. Relaţia cu un Scorpion poate totuşi, funcţiona, dacă au grijă să nu îl facă pe celălalt să sufere.

Vărsător – Săgetător

Există o mare atracţie cu un Sagetator, mai ales de natură fizică. Pot trăi în concubinaj ani întregi, fără ca vreunul să ia hotărârea de a se căsători, deoarece le este teamă de responsabilităţi.

Citeste si: Zodia Săgetator- perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

Vărsător – Capricorn

O astfel de relaţie va fi dominată de tensiune, nefericire, îngrijorare. Capricornul se va simţi neglijat, înşelat, dat la o parte din viaţa atât de complexă a Vărsătorului.

Vărsător – Vărsător

O relaţie în care Vărsătorul ar putea fi fericit, este relaţia cu un seamăn din aceeaşi zodie. Vărsătorii se vor înţelege perfect unul pe celălalt şi îşi vor accepta toate capriciile.  

Vărsător – Peşti

Depinde foarte mult de răbdarea lor şi de prietenia care se naşte între ei, ca o relaţie de iubire să reziste în timp. Dacă nu au încredere unul în celălalt, Varsatorii si Pestii pot fi doar simpli amici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si