Totodată, în fiecare zi apar tot mai multe opțiuni în magazinul virtual, lucru care îți face misiunea de a o găsi pe cea potrivită și mai dificilă. În rândurile următoare vei găsi câteva sugestii de aplicații care îți vor face viața mai bună. Te invităm să le descoperi.

1. O viață mai sănătoasă

Din ce în ce mai multă lume începe să pună preț pe sănătate.

Fie că vorbim de stilul alimentar sau de activitatea fizică, este mult mai ușor să le monitorizezi cu o aplicație special concepută cu acest scop.

Citeste si: Un medic de la ATI lansează un mesaj copleșitor: „Se stinge o întreagă generaţie de bunici”

MyFitnessPal este potrivit atât pentru Android cât și pentru iOS și te ajută să înțelegi mesele și gustările pe care le consumi. Pe lângă faptul că te ajută să elimini mesele bogate în sodiu și alte componente nu foarte benefice pentru organismul tău, vei primi și un grafic detaliat cu evoluția ta săptămânală sau lunară.

Din aceeași categorie face parte și Couch to 5k. Dezvoltatorii acestei aplicații sunt de părere că oricine poate reuși performanța de a alerga 5 kilometri. Bineînțeles, pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv trebuie să faci mișcare în mod constant și cel mai important, să fii determinat.

2. Divertisment în orice loc

Pe lângă faptul că se folosesc de telefon pentru a păstra legătura cu prietenii sau pentru a face poze, multe persoane se distrează cu ajutorul acestuia. Din acest motiv, e bine să fii la curent cu cele mai populare jocuri și aplicații de divertisment care îți vor ține mintea antrenată. Dacă ești pasionat de jocuri, poate că ești deja familiarizat cu Xbox game pass, unde ai acces la multe jocuri pe care le poți juca oriunde te-ai afla.

Google Play Games este o opțiune la fel de bună. Cu toate acestea, dacă vrei totuși să încerci activități care îți țin mintea antrenată, nu poți da greș cu ruleta clasică, table sau remy.

3. Redescoperă-ți pasiunea

Telefonul și implicit aplicațiile mobile au devenit o parte integrantă a vieții cotidiene.

Telefonul și implicit aplicațiile mobile au devenit o parte integrantă a vieții cotidiene.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu este niciodată prea târziu să te apuci, sau să te reapuci, de o veche pasiune pe care ai pus-o în planul secund. Din fericire, tehnologia este de partea ta și de această dată și te ajută să îndeplinești acest obiectiv mult mai ușor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea muzicii rock. A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top

Tot ce ai nevoie este telefonul mobil și câteva minute libere în fiecare zi pe care să le dedici pasiunii tale. Poate ai auzit deja la Duolingo, aplicația care te ajută să înveți sau să-ți perfecționezi calitățile de vorbire a unei limbi străine.

Skillshare este potrivit persoanelor care își doresc să învețe lucruri noi. Aici poți învăța cum să pictezi, cum să-ți perfecționezi stilul de scris, cum să realizezi un portret digital și multe alte lucruri interesante.

4. Ia o pauză de la muncă

Fiecare dintre noi are o viață plină. În fiecare zi îți promiți că te vei organiza mai bine pentru a nu avea atât de multe ședințe, sau pentru câteva momente în care să te bucuri din plin de pauza de prânz. Din păcate, acest lucru nu se prea întâmplă. Ei bine, cu ajutorul unei aplicații de acest tip, așa cum este Work and Rest, îți poți seta alarme care să-ți amintească să iei o pauză de la ecran și să te ridici de pe scaun pentru a face puțină mișcare.

Citeste si: Fondurile de pensii private obligatorii se aflau în luna august în creștere cu 25,85%, cu active de peste 86 de miliarde de lei

Câteva dintre avantaje sunt faptul că vei fi mai productiv și vei reuși să te concentrezi fără probleme la următoarele sarcini.

5. Bea mai multă apă

Cu siguranță ai văzut deja reclamele care te sfătuiesc să bei mai multă apă. În ciuda acestora, uneori pare dificil să-ți amintești să bei apă sau să te hidratezi suficient. Vara este relativ ușor să bei mai multă apă, dar odată cu venirea toamnei și în special a iernii, uiți cu desăvârșire de această necesitate. Mai multă apă în organism îți conferă oxigen, te ajută să ai o viață mai sănătoasă, previne durerile de cap și are multe alte beneficii pe termen lung.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: De ce se poartă verigheta pe mâna stângă

Drept urmare, poți apela la o aplicație care îți va contoriza cantitatea de apă pe care o consumi într-o zi și te va face să te simți mai bine în propriul corp.

Acestea sunt câteva aplicații pe care le poți încerca pentru a-ți îmbunătăți viața. De unele dintre acestea poate ai auzit deja, în timp ce altele sunt o noutate pe care merită să o descoperi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si