Astfel, apare ideea de reconversie profesională, o idee căreia trebuie să-i dai ascultare pentru a trăi viața pe care ți-o dorești. Învățarea unei limbi străine îți oferă o șansă în plus pentru atingerea acestui obiectiv, așa că nu mai pierde timpul! Acum e momentul tău!

O alegere inteligentă este învățarea unei limbi de circulație internațională, care să te ajute să te descurci excelent în orice context, cu persoane de orice naționalitate.

Astfel, învățarea limbii engleze pare cea mai bună alegere!

5 motive să te înscrii la cursuri engleza Timisoara:

Dacă îți dorești un job care să-ți ofere independență financiară, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la cursuri de engleză în Timișoara. Iată 5 motive pentru care să o faci:

  1. Vei reuși să îți dezvolți abilitatea de a comunica fluent și ușor în limba engleză;
  2. Odată cu câștigarea noii abilități lingvistice, îți vei îmbunătăți și stima de sine;
  3. Îți vei îmbunătăți abilitățile sociale și vei reuși să-ți faci mai ușor prieteni, din diferite locuri ale lumii;
  4. Îți vei îmbogăți CV-ul;
  5. Vei obține mult mai ușor un job, căci vei avea capacitatea de a vorbi și de a scrie în engleză, astfel încât să te faci înțeles de oricine, indiferent de locul în care trăiește.

Cursuri de engleză în Timișoara – cum se desfășoară orele?

Centrul de limba engleză Flying Colours oferă cursuri engleză Timișoara personalizate, ținând cont de unicitatea și necesitățile fiecărui cursant. Astfel, vei participa la cursuri care se desfășoară online, în grupe de 8-10 cursanți. Suficient de puțini încât să se poată asigura atenția cuvenită fiecăruia, însă suficient de mulți încât învățarea să poată avea loc într-un mod interactiv. Repartizarea pe grupe se face în funcție de nivelul de engleză al fiecăruia (începător, intermediar, avansat etc).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Orele de curs sunt organizate online, pe platforma Zoom. Aceasta este integrată în site-ul Flying Colours, așadar participarea va fi facilă și prietenoasă. Aplicația poate fi descărcată pe orice laptop, PC, tabletă sau smartphone, motiv pentru care adolescenții vor putea participa la întâlnirile clubului de conversație engleză de oriunde. Singura condiție pentru a se putea bucura pe deplin de experiența din cadrul grupului este să aibă o conexiune stabilă la Internet.

Metodele de predare ale profesorilor Centrului de limba engleză Flying Colours sunt inovative și interactive, cu accent pe comunicare, eficiență și maximizarea rezultatelor. Profesorii din cadrul Centrului de limba engleză sunt certificați Cambridge CELTA/ absolvenți ai Facultății de Limbi Străine.

Fie că ești copil, fie că ești adult, alege să înveți limba engleză la standarde internaționale, astfel încât să nu mai ai nicio dificultate atunci când va trebui să comunici liber și spontan în această limbă.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Pe tot parcursul cursului, vei beneficia de evaluare și feedback constant din partea profesorilor, astfel încât să ai o imagine cât mai clară a evoluției tale.

Centrul de limba engleză Flying Colours este Centru Oficial de Pregătire și Pre-testare pentru examenele Cambridge și IELTS și se mândrește cu rezultate excepționale obținute de cursanții săi în cei peste 15 ani de activitate. Între anii 2017 și 2021, toți absolvenții Centrului de limba engleză au promovat examenele de engleză Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS. Mai mult decât atât, Centrul de limba Engleză a fost premiat Cambridge în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards 2020 și se mândrește cu pregătirea a peste 4860 de cursanți.

Nu ezita și nu lăsa pe nimeni să-ți fure șansa de a-ți construi o carieră de succes. Intră pe site-ul FlyingColours.ro, consultă oferta educațională și nu pierde ocazia de a te înscrie la cursuri de engleză în Timișoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si