Dacă îți dorești un look impecabil pentru toate evenimentele la care participi, atunci consultă sfaturile următoare pentru un make-up ideal, intens, puternic, rezistent și fără greșeli!

Alege fondul de ten potrivit pielii tale

Primul pas pentru a avea un machiaj extraordinar este să iei în considerare aspectul, textura, ph-ul și particularitățile tenului tău. Acesta poate fi: normal, mixt, gras, uscat, sensibil, cu tendințe de pigmentare, acneic.

Fiecare dintre acestea necesită produse speciale care oferă un look impecabil.

Fondurile de ten Estee Lauder de pe sephora.ro prezintă o gamă variată de produse ce pot îndeplini nevoile tuturor tenurilor, având rezultate finale mate, lucioase sau naturale și grade de acoperire mică, medie sau mare și de lungă durată.

Cu atât mai mult, atunci când alegi fondul de ten este esențial să ai în vedere tonul și subtonul pielii tale: cald, rece, neutru, galben, roz sau măsliniu. Indiferent de tipul machiajului ales: de zi, seară sau pentru ocazii, optează pentru nuanța ideală de ten deoarece prezența vizibilă a unei linii ce delimitează zona acoperită de cea nemachiată îți poate strica tot aspectul dorit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Nu accentua buzele și ochii în același timp

Pentru un machiaj intens și un look de invidiat, încearcă să pui în lumina reflectoarelor a singură trăsătură. Dacă alegi un stil puternic pentru ochi, precum cat eye și fard de pleoape sau smokey eyes, atunci nu aplica un ruj la fel de puternic, ci limitează-te la buze pastel sau neutre.

În caz contrar, dacă îți dorești un buze senzuale și provocatoare, atunci folosește un ruj roșu intens alături de un make-up discret pentru ochi.

Creează un contrast fin între machiaj și ținută

Încearcă să creezi un contrast de culoare și textură între machiaj și ținuta purtată. De exemplu, pentru o rochie dichisită, alege un machiaj discret, iar pentru o rochie mulată, minimalistă, optează pentru un stil avangardist de make-up. Totodată, pentru o ținută strălucitoare nu aplica un machiaj lucios, ci alege-l pe cel cu finisaj mat.

Citeste si: Cine a câștigat premiul Nobel pentru Literatură. Este o surpriză pentru multă lume

Nu exagera cu conturarea buzelor

Există numeroase femei care și-ar dori să aibă buzele mai voluptoase. O soluție de moment, potrivită pentru evenimente speciale, este de a contura zona alăturată buzelor pentru a da un efect de mărire. Cu toate acestea, un contur exagerat nu va oferi invitaților imaginea și look-ul dorit. Aplică un ruj hidratant peste buzele naturale și conturează foarte puțin zona din afara acestora pentru un efect de umplere și volum.

Ai grijă la forma și culoarea sprâncenelor

Sprâncenele sunt foarte importante pentru expresivitatea și mimica ta! Ele au nevoie de o înfrumusețare adecvată. Atunci când le conturezi, încearcă să faci acest procedeu cât mai natural și într-o formă potrivită chipului tău.

Evită sprâncenele prea groase sau prea subțiri, grafice și nefirești. În plus, ține cont de culoarea actuală a părului, nuanța sprâncenelor trebuie să fie cât mai apropiată de aceasta.

Ai grijă de tenul tău înainte de a aplica produsele make-up

Tenul are nevoie de hidratare, hrănire și curățare constantă, atât dimineața cât și seara, pentru a-ți păstra aspectul tânăr, elastic, natural și plăcut la atingere. Cu atât mai mult, dacă vei aplica machiajul pe un ten hidratat, acesta va arăta mult mai bine și se va păstra perioade mai lungi de timp.

Citeste si: Ce filme și seriale apar în luna octombrie 2020 pe Netflix

Toate femeile își doresc un make-up și un look impecabil pentru evenimentele la care participă sau în activitățile de zi cu zi. Pentru a te bucura, într-adevăr, de un machiaj ideal, atunci ia în considerare sfaturile menționate, dar și conduita ocaziei la care vei fi prezentă. Simte-te întotdeauna puternică, feminină și elegantă indiferent de momentul zilei sau de împrejurare!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Metode prin care îți crești încrederea în tine. Idei și sfaturi pentru a îmbunătăți stima de sine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si