Poate te întrebi de ce ar fi avantajos și pentru tine. E plăcerea noastră să-ți răspundem. Pe scurt, îți schimbă complet viața în bine. Ca să intrăm în detalii, îți dăm 7 motive ca să alegi jobul ăsta.

Ești pregătită pentru marea schimbare? Hai să începem:

1. Câștigi mai mult decât îți închipui. La Heylux Iași, media încasărilor modelelor este între 200 și 2.715

lei pe zi. Calculează cam cât înseamnă asta pe lună și o să vezi că e o mică avere.

2. Primești servicii gratuite. Îți garantăm machiaj gratuit zilnic, fotografii și filme, tot gratuite, lecții de engleză, cursuri de dezvoltare personală și așa mai departe.

3. Toată lumea te respectă. Gata, s-a terminat cu joburile în care muncești prea mult, patronul nu te respectă și cineva stă cu gura pe tine. Acum ai un loc de muncă în care ți se vorbește frumos și ești ascultată oricând ai ceva de spus.

7 motive să te angajezi și tu în videochat

7 motive să te angajezi și tu în videochat

4. Îți cumperi apartament din primul an. Cu banii pe care îi câștigi ca model îți permiți lucruri care acum ți se par de neatins. Avem modele care și-au cumpărat apartament după doar un an de job. Dacă ai nevoie de un împrumut pentru avans, ți-l dăm noi.

Cu dobândă zero!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

5. Îți iei prima mașină. Vrei să te duci unde vrei tu, când vrei tu? Sau ai chef să treci la o mașină de lux? Îți dăm noi bani cu împrumut pentru asta. Tot cu dobândă zero. Ru alegi modelul, culoarea, caii putere și se rezolvă.

6. Îți pui repede silicoane. Dacă îți dorești să îți ajuți un pic seducția, ai oricând acces la intervenții estetice. Tu îți alegi clinica și tipul de procedură, iar noi îți împrumutăm bani ca să îți împlinești dorința.

7. Mergi în vacanțe de lux. Cu banii pe care îi faci la studio ai șansa să vezi lumea. În loc să rămâi în oraș vara, poți să pleci în vacanțe îi Sicilia, Spania, Franța, unde visezi. Ești liberă să te distrezi cum vrei tu.

7 motive să te angajezi și tu în videochat

7 motive să te angajezi și tu în videochat

Sunt destule argumente pentru a te convinge? Avem și mai multe, dacă vrei. Cel mai interesant e că nu te vei mai uita niciodată la prețuri în magazine. Pur și simplu îți vei lua ce vrei, pentru că pe card ai destul.

Citeste si: Bianca Drăgușanu- urmărită în parcarea unui mall din București: „M-a terorizat!”

Lucrul ăsta schimbă tot.

Din moment ce ai libertate financiară, orice devine posibil. Te bucuri de o viață mai amuzantă, plină de bucurii. Ai puterea de a ajuta pe cei dragi, pentru că îți permiți.

De asemenea, ai un viitor asigurat. Pe lângă banii cheltuiți, îți mai rămân destui și pentru investiții. La Heylux Iași, chiar îți acordăm consultanță financiară gratuită. Așadar, o să-ți fie bine de tot.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Toate lucrurile astea se întâmplă cu un program normal de lucru. Muncești 5 zile pe săptămână, 8 ore pe zi. Iar programul e flexibil. Adică poți să alegi dacă vii dimineața, după amiaza sau seara la studio.

Citeste si: VIDEO|Bianca Pop a fost internată la Spitalul 9: „Fac crimă, ies și o omor pe Loredana Chivu”

Uite deci mult mai multe motive să te angajezi și tu în videochat. Iar noi credem, cu mâna pe inimă că Heylux Iași e cea mai bună opțiune pentru tine. Vrei să te convingi și tu de asta? Hai să ne faci o vizită, să ne cunoaștem!

Te așteptăm cu mare drag la noi și deja pregătim o cafea bună pentru tine. O zi minunată îți dorim!

Contact Heylux


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si