O americanca din Michigan a fost condamnata la sapte zile de inchisoare, dupa ce a incalcat un ordin judecatoresc de a-si vaccina fiul, relateaza BBC News. Rebecca Bredow nu a permis ca baietelul ei de 9 ani sa fie vaccinat, desi initial fusese de acord.

Citeste si: Un baietel de opt ani spune ca ingerii l-au ajutat sa-si salveze tatal de la moarte

Femeia agrease, in urma unei discutii cu tatal copilui, sa ii faca vaccinul copilului, insa ulterior s-a razgandit. Fostul ei sot a primit acum custodia temporara a baietelului, in timp ce instanta a acuzat-o pe americanca de sfidare a curtii si a condamnat-o la sapte zile de inchisoare.

Bredow, mama a doi copii, a declarat ca ea si sotul ei au decis, atunci cand s-a nascut baietelul lor, sa amane vaccinarea cat mai mult timp, lucru permis de legea din Michigan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cuplul s-a separat in 2008, iar tatal a insistat ca baiatul sa fie imunizat.

Desi el nu detine custodia copilului, instanta a decis ca tatal trebuie sa aiba un cuvat de spus atunci cand vine vorba despre vaccinarea micutului.

Sunt o mama care a facut o alegere informata. Prefer sa stau in spatele gratiilor pentru ceea ce cred, decat sa cedez pentru un lucru in care nu cred”, a declarat femeia la auzul sentintei.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si