Dumitru Caranfil (43 de ani) a aflat la sfarsitul anului 2015 ca urmeaza sa ajunga dupa gratii pentru dare de mita, in urma unui proces de care nu stia absolut nimic, scrie adevarul.ro.

In urma verificarilor, s-a descoperit ca barbatul a dat adresa mamei sale, din Republica Moldova, pentru a fi citat, dar politistii nu au luat in considerare acest amanunt si l-au citat la adresa din buletin, unde nu locuia, evident nimeni.



Barbatul a fost judecat pentru dare de mita, dupa ce i-a oferit spaga unui politist de frontiera in 2014. S-a intamplat la punctul de frontiera Oancea, cand s-a constatat ca avea RCA-ul expirat. Caranfil nu nu a vrut sa se intoarca in Republica Moldova ca sa isi reinnoiasca asigurarea civila obligatorie si printre acte i-a strecurat politistului 80 de lei mita. Agetul si-a anuntat insa superiorii si astfel, barbatul s-a ales cu dosar penal. Iar acum si cu o condamnare de un an si patru luni.

Este de neînţeles cum s-a putut aplica o pedeapsă cu executare pentru o faptă minoră, în condiţiile în care el a recunoscut ce a făcut şi a regretat, nu are antecedente penale şi îşi oferise disponibilitatea de a presta o muncă în folosul comunităţii. Prin comparaţie, au fost aplicate pedepse aproape similare pentru o mită de milioane de euro, deci unde este dreptatea aici? ”, a declarat Domnica Toader, avocata lui Dumitru Caranfil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Barbatul mai are o şansă de a scăpa de închisoare, verdictul final în dosar urmând să fie pronunţat de Curtea de Apel Galaţi pe 28 septembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si