Un videoclip viral cu angajatul confruntat de turista filmată pe ascuns are în prezent mai mult de 10,1 milioane de vizualizări pe TikTok, potrivit NY Post.

Citește și: Un guru indian și-a creat propria țară și a mers la ONU să o ateste. Unde se află Statele Unite ale Kailasa

„Bărbatul acesta se afla în toaleta pentru femei situată la clubul copiilor”, a scris pe clipul șocant victima, identificată sub numele de Saja.

Incidentul sordid s-ar fi produs la bordul navei MSC Meraviglia- o navă de croazieră aparținând flotei MSC Cruises, cu sediul central în Geneva, Elveția.

„Da, este un bărbat în toaletă!”

Pasagera susține că bărbatul s-a încuiat în toaleta alăturată și a îndreptat pe ascuns o cameră de filmat către ea.

Saja tulburată poate fi văzută făcând semn către o cabină de toaletă în timp ce îi spune unui angajat de la curățenie: „Se ascunde cineva acolo care mă filmează”.

"Un barbat?" întreabă menajera echipajului, la care pasagera furioasă răspunde: „Da, este un bărbat!”

Turista a precizat în cadrul clipului de pe TikTok că era al treilea incident similar din seara respectivă, același angajat filmând mai multe femei pe ascuns.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Profesoară dată afară din cauza aspectului fizic provocator

Femeia a cerut să vină cineva de la securitate pentru a-l reține pe angajatul care filma femeile dezbrăcate.

O altă pasageră șocată se întoarce către Saja și o întreabă: „Te filma? Wow."

"Nu știu; Tocmai am văzut o cameră îndreptată spre mine”, răspunde Saja.

Un purtător de cuvânt al MSC Croaziere a declarat pentru news.com.au că sunt la curent cu incidentul și că de atunci angajatul a fost concediat.

Experiență traumatică pe nava de croazieră

"Asta este înfricoșător. Mă bucur că a fost prins, dar totuși, o croazieră ar trebui să fie distractivă. E foarte traumatizant, îmi pare atât de rău că ai trăit asta”, a scris o femeie în comentarii.

„Nu-mi pot imagina cât de înfricoșător ar fi fost. Modul meu de luptă ar fi fost activat dacă eram acolo”, a scris o altă femeie.

Un al treilea comentator a scris: „Sunt atât de bucuros că ai dovezi video în acest sens. Îmi pare foarte rău că ți s-a întâmplat și ție și personalului.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Saja a continuat spunând că nu a fost compensată „în niciun fel, formă sau formă”, și nici nu a avut contact cu linia de croazieră.

„Nici nu mă interesează. Am vrut doar să ridic doar gradul de conștientizare pe acest aspect”, a scris ea într-un comentariu separat.

@sajac4 This man was in the women’s restroom located at the kids club. Please don’t leave your children unattended on any vacation & be aware of your surroundings at all times. #cruise #cruiseshipcrew ♬ original sound- Saja 🇵🇸

Turista a menționat într-un clip ulterior că a fost contactată de linia de croazieră și informată că angajatul a fost concediat. "Nu acesta a fost scopul meu", a transmis femeia.

"Vă rog să rețineți că această problemă NU este exclusivă pentru compania MS Cruise. Nu, nu am fost compensata în nici un fel sau formă, sau am avut contact cu linia de croazieră. Nici nu ma intereseaza. Am vrut doar să răspândesc conștientizarea. Noi, femeile, trebuie să rămânem împreună", a mai spus turista.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si