Close sidebar
Close sidebar

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni

Fostul fotbalist turc Serhat Akin, devenit între timp comentator TV, a fost victima unui atac armat ieri seara, în cartierul Beykoz din Istanbul.

Sorin Negru,

Atac armat la ieșirea din sediul televiziunii

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul internațional turc Serhat Akin a fost împușcat în picior la scurt timp după ce a părăsit un studio TV.

Incidentul a avut loc în contextul entuziasmului generat de victoria echipei Fenerbahce în Europa League, 2-1 cu Royale Union Saint-Gilloise.

Akin, un fervent susținător al clubului, a postat o fotografie cu rana însângerată, însoțită de mesajul: "Au tras în picioarele mele după program, ultimul nostru cuvânt este Fenerbahce".

Atac armat la ieșirea din sediul televiziunii

"Am aflat cu regret că fostul jucător al echipei naţionale Serhat Akin a fost rănit la picior ca urmare a unui atac armat", a transmis Federația Turcă de Fotbal într-un comunicat. „Condamnăm ferm atacul odios şi îi dorim lui Serhat Akin o recuperare rapidă”.

Fostul fotbalist în vârstă de 43 de ani, care a jucat de 16 ori pentru ţara sa între 2002 şi 2006, a fost transportat la spital pentru tratament.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O fetiţă româncă din Marea Britanie a înregistrat două recorduri mondiale pentru lungimea părului ei- antena3.ro

Serhat Akin  a reprezentat de 16 ori naționala Turciei între 2002 și 2006. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, el s-a dedicat comentariului sportiv, potrivit Sport.ro.

Postarea pe social media a lui Akin a inclus o fotografie cu glezna şi piciorul său însângerate, însoţită de mesajul "Au tras în picioarele mele după program, ultimul nostru cuvânt este Fenerbahce”.

Fenerbahce, clubul la care Akin şi-a început cariera şi a petrecut cinci ani înainte de a trece la echipa belgiană Anderlecht, a condamnat de asemenea atacul.

"Ne aşteptăm ca autorii să fie aduşi în faţa justiţiei cât mai curând posibil", a precizat clubul, potrivit Ziare.com.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI