Ivana, o tânără în vârstă de 18 ani din Olanda, a murit după ce a fost protagonista unei partide de amor în trei.

Incidentul a avut loc în Kuala Lumpur, Malaezia, iar Ivana Smit a căzut de la etajul 20 al unui bloc de lux. Tânăra, escortă de lux, fusese închiriată de un cuplu de doi americani pentru a întreține relații sexuale. Ivana și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

A murit după o partidă de amor în trei

Ea a căzut de la balconul clădirii și a fost găsită pe terasa de la etajul al șaselea al clădirii complet goală. Cei doi soți au fost interogați de oamenii legii, iar răspunurile lor nu i-au mulțumit pe polițiști.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ceoi doi soți au susținut că nu au avut legătură cu moartea fetei, despre care au spus că s-ar fi sinucis. Bărbatul a explicat că dormea în timpul accidentului, iar femeia a spus că își ducea copiii la școală, chiar dacă ora incidentului era 22.00.

A murit după o partidă de amor în trei

Pe gâtul fetei au fost descoperite urme ale unei posibile strangulări.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si