A murit soția lui Alexandru Arșinel. Anunțul trist a fost făcut de fiul marelui actor, Cristian Arșinel.

"Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat ramas bun de la noi, de la aceasta lume in care ai fost un ÎNGER si ai plecat intr-o lume cu siguranța mai buna, fără suferința si fără durere. Sunt sigur ca acolo SUS te așteaptă tata si împreuna cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista in inima mea pentru totdeauna si undeva, cândva si cumva ne vom revedea si ma vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA", a scris Cristian Arșinel pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Arşinel a murit, la vârsta de 83 de ani, pe data de 29 septembrie 2022 la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat de două săptămâni. 

Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani la începutul acestei luni

Cu doar șase zile în urmă, fiul lui Alexandru Arșinel a publicat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, însoțit de o fotografie cu tatăl său.

"Azi ai fi împlinit 84 ani. La Mulți Ani Tata! Sa fii bine si liniștit acolo unde ești. Ne lipsești mult", a scris Cristian Arșinel pe data de 4 iunie.

Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani 

Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani 

[Sursa foto: Facebook / Cristian Arsinel]

Soția lui Alexandru Arșinel, imobilizată de ani întregi

Alexandru Arșinel era căsătorit din anul 1968 cu Marilena, femeia care l-a cucerit și care i-a fost alături până în ultima clipă a vieții.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De-a lungul timpului, marele actor a fost extrem de discret în legătură cu viața sa personală și puțini au știut cum a cunoscut-o pe Marilena, dar și cum au deci să formeze un cuplu atât de solid.

Ultimii ani au fost umbriți de multe probleme pentru soții Arșinel. Soția acestuia a rămas într-un scaun cu rotile după ce i s-a blocat tocul pantofilor în scări și a căzut, lovindu-se de pat. De atunci, Alexandru Arșinel i-a fost alături clipă de clipă.

Alexandru Arsinel si soția sa

Alexandru Arsinel si soția sa

[Sursa foto: Facebook]

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă ”, declara Alexandru Arșinel în anul 2021 despre femeia care i-a fost alături o viață întreagă.

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția sa

„  La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet.

Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.  Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, scria Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

Întâmplarea avea loc la Ștrandul Tineretului, în anul 1966, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă pentru a se căsători.

Cei doi au locuit o perioadă după nuntă într-o cameră, cu baia pe hol, la cămin. Acolo a venit pe lume primul copil al cuplului, Bogdan.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Alexandru Arșinel, o viață pe scenă

Actor de teatru și film, Alexandru Arșinel a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din țară și străinătate, dar și în numeroase producții cinematografice și seriale TV: „Vacanță la mare”- 1962, „Cerul începe la etajul trei”- 1967, Ultimele zile ale verii (1976), 'Ana și hoțul" - 1981, 'Ca-n filme - 1983, Vară sentimentală (1986), Colierul de turcoaze (1986), În fiecare zi mi-e dor de tine' - 1987, 'Miss Litoral - 1990, 'Băiatul cu o singură bretea -1991, 'A doua cădere a Constantinopolului - 1994, 'Paradisul în direct' - 1997, ”Sexy Harem Ada-Kaleh”- 2001, ”'Războiul sexelor', 2007- 2008 sau 'Toată lumea din familia noastră' - 2012. A realizat dublaje în filme de animație, fiind vocea Ursului Baloo în fimele „Cartea Junglei” („Jungle Book”) și „Cartea Junglei 2” („Jungle Book 2”) și a Șerifului în filmele „Mașini” („Cars”) și „Mașini 2” („Cars 2”). A fost Micul John în „Robin Hood” și maestrul Auguste Gusteau în filmul „Ratatouille”.

Alexandru Arșinel a înregistrat zeci de piese pentru Teatrul Național Radiofonic, multe fiind incluse în colecții audio precum „Cufărul de cultură”: „Cercul” de Mircea Radu Iacoban, „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, „Sărmanul Dionis” de Mihai Eminescu, comediile muzicale „Franțuzitele” de Magda Duțu și „Un poet romantic” de Matei Milo, „Cine-ajunge sus la fix” de Dumitru Solomon, „Căsătorie cu de-a sila” de Molière, „Praznicul ciubotarului” de Thomas Dekker, "Femeile care ucid bărbații" de Michal Tonecki, „Adunarea femeilor” de Aristofan sau „Aventurile Baronului Münchausen” de Gottfried August Bürger.

A fost protagonist al sute de spectacole de teatru, de divertisment și musicaluri și a lansat o serie de albume muzicale - 'Evergreen, Cântece de Crăciun, Ce faci astă seară tu?, Olé, Parfum de romanță' sau 'La mulți ani viață!'. Melodiile nemuritoare din repertoriul lui Nat King Cole, Frank Sinatra, Engelbert Humperdinck sau Tom Jones sunt cele mai dragi sufletului său și le interpretează mereu în spectacolele de la Savoy și nu numai.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si