- A, gata! Bai, esti chiar nesimtit? Bai, dar da-te-n BIP tai! Dai si in mine, dupa ce ai dat cu masina peste mine? Cine da, mai, in tine?
-De ce ma injuri tu de copii? Esti recalcitrant? Da, mai! Da-te-n BIP de fraierul BIP!

Imaginile de-o violenta greu de imaginat au fost filmate chiar de scuteristul implicat in scandal.

Totul a pornit de la o banala sicanare in trafic.

- Hai, acolo sa vedem care a injurat, ca e paznic la poarta. M-ai injurat tu de copii? Haide! Hai, la poarta sa vedem cine e paznic! Bai, tu crezi ca daca ma filmezi sau ce BIP crezi ca faci? Dar de ce vorbesti urat?

In loc sa se calmeze, soferul devine si mai agresiv.

-Bai, dar de ce ma injuri tu de copii? Bai, dar nu vezi... Bai, dar de ce ma injuri tu de copii? Esti recalcitrant? Da, mai! Da-te-n BIP de fraierul BIP! Ma BIP pe tine de nesimtitul BIP.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Scandalul nu se opreste aici. Orbit de furie, soferul face un gest absolut inimaginabil. Trage de volan ca sa-l doboare pe scuterist cu masina.

-A, gata! Bai, esti chiar nesimtit? Bai, dar da-te-n BIP tai! Dai si in mine, dupa ce ai dat cu masina peste mine? Cine da, mai, in tine?

Lovit si cu masina si cu picioarele, scuteristul se ridica, dar agresorul nu se opreste. Un trecator intervine si ii desparte. Scuteristul suna de urgenta la 112.

-Ai vrut sa dai intentionat cu masina peste mine. Bai, n-am avut noroc. N-ai avut noroc? N-am avut noroc. Eu am avut noroc ca am filmat.

Politistii au oprit scandalul si i-au transportat pe cei doi la sectie.Acum, politistii i-au deschis dosar penal soferului si il cerceteaza sub acuzatia de loviri si alte violente.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si