Două fete de 7 și 9 ani au fost spulberate după ce au traversat neregulamentar. Una dintre ele a murit, a anunțat tribuna.ro.

Fetele au traversat neregulamentar

"Pe Drumul Național 14, la intrarea în Șaroșu pe Târnave dinspre Mediaș, doi copii care traversau neregulamentar au fost loviți de un autoturism condus regulamentar spre Sighișoara de către un bărbat de 45 de ani", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD a transportat la spital copila de 7 ani, care a suferit un traumatism la un picior. Echipajul Amblanței efectuează manevre de resuscitare la fața locului pentru salvarea fetiței de 9 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În sprijin a fost trimis un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Mureș și un alt echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu, urmând să intervină echipajul care va sosi primul la locul accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si