Accident grav în Covasna, în apropierea localităţii Brădet, unde o dubă a Jandarmeriei s-a ciocnit de o altă autoutilitară.

Şapte persoane sunt rănite, printre care şi jandarmi. Răniţii au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea şoferului uneia dintre cele două autoutilitare implicate în accident. „În urma evenimentului rutier dintre două autoutilitare au rezultat şapte victime, conştiente, iar unul dintre şoferi era încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, trei ambulanţe şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Salvatorii covăsneni au intervenit pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate. Acestea au fost transportate în stare de conştienţă la spitalul din Întorsura Buzăului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili care dintre cele două vehicule a pătruns pe contrasens. Duba Jandarmeriei era în misiune”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Covasna.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marian Tolvaj, a spus că două persoane au fost rănite grav, urmând să fie duse la spital în Braşov.

„Vă pot confirma că două persoane au fost rănite grav, unul fiind şoferul dubei de jandarmi, care a rămas încarcerat în urma impactului. Celălalt rănit grav este civil. Cei doi vor fi duşi la spital în Braşov. În total, în accident au fost rănite şapte persoane, dintre care patru sunt jandarmi”, a spus Tolvaj, citat de Mediafax. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si