Microbuzul s-a rasturnat în afara carosabilului. Toate cele 18 persoane aflate în autovehicul au fost ranite, dintre care 7 sunt în stare grava. Acestia au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean Galati.  Ceilalti 11 care prezentatu rani usoare au fost tratati de personalul de pe ambulanta la locul accidentului.

Planul rosu implica toate echipajele de interventie disponibile la momentul respectiv în judet adica 2 autospeciale SMURD (terapie intensiva si prim ajutor), 6 ambulante ale Serviciului de Ambulanta Galati, o autospeciala de transport victime, un echipaj de descarcerare si unul de pompieri.

În total peste 20 de pompieri au fost prezenti la locul accidentului.Nu se stie deocamdata care este cauza exacta a accidentului, dar din primele informatii reiese ca microbuzul implicat face curse regulate de transport persoane în zona respectiva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Circulatia a fost oprita pentru scurt timp, dupa care a fost realuata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si