Potrivit polițiștilor, este vorba despre un accident între un camion și o mașină. ”Pe DN 1, km. 290+900, la Hula Bradului, traficul este blocat total din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un camion”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

O pasageră a fost transporată la spital

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din județul Timiș, cel mai probabil pe fondul vitezei neadaptate, a pătruns pe contrasens și a intrat în

coliziune cu un camion condus din sens opus de către un brăilean în vârstă de 28 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Citește și: Accident rutier grav pe E85, la ieșire din Golești. Traficul este blocat pe sensul Focșani-București

O pasageră din autoturism, în vârstă de 68 de ani, din județul Timiș, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital, conștientă.

O pasageră din autoturism, în vârstă de 68 de ani, din județul Timiș, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital, conștientă.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

O pasageră din autoturism, în vârstă de 68 de ani, din județul Timiș, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital, conștientă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Echipajul SAJ a asistat medical o femeie. Ea a suferit un traumatism de membru superior cu plăgi și hemoragie. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu in stare stabilă”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Acum, în zonă se circulă îngreunat.

Accident între un tir și o mașină de taxi

Ieri, 27 iunie, un bărbat a rămas încarcerat, după ce mașina taxi pe care o conducea s-a ciocnit de un TIR încărcat cu apă pe DN2-E85, în localitatea Gheorghe Doja, județul Bacău, informează BacăuNet.

Citește și: Un copil a decedat după ce a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, în Turda

În urma impactului puternic, mașina a fost scoasă de pe carosabil, în timp ce autocamionul a blocat ambele sensuri de mers pe DN2. „În urma accidentului, a rezultat o persoană încarcerată, un bărbat în vârstă de 29 de ani, conducătorul auto din taxi. Persoana a fost extrasă şi predată echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean aflat la faţa locului”, a declarat Ema Terheș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. În zona accidentului, traficul este blocat pe ambele sensuri, în timp ce polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei exacte a producerii accidentului.

Un bărbat a rămas încarcerat, după ce mașina taxi pe care o conducea s-a ciocnit de un TIR încărcat cu apă pe DN2-E85, în localitatea Gheorghe Doja

Un bărbat a rămas încarcerat, după ce mașina taxi pe care o conducea s-a ciocnit de un TIR încărcat cu apă pe DN2-E85, în localitatea Gheorghe Doja.

[Sursa foto: Bacau.net]

În cauză a fost deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si