Ar fi fost lasat sa moara, in schimbul unor lemne pentru foc? Asta spune, de pe targa, barbatul care a fost strivit in propria masina,  de un copac ciopartit. Indivizii care l-au taiat inainte de impactul puternic, l-ar fi lasat pe sofer sa moara cu zile.

"Pomul a fost taiat, au fost mai multi, dar i-a luat primaria. Asta era aplecat in sosea, eu daca tai crenguta...

A taiat-o, a cazut pe sosea.Daca vedeam ca vine masina, ii ieseam in fata, dar ce vina am eu?", spun oamenii.

Daca bietul sofer spune ca, pentru cei cu toporul in mana n-ar fi contat decat lemnele, un martor care a vazut tot, spune ca cei doi barbati n-au fugit cu pomul, ci l-au mutat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ba mai mult, vinovata ca arborele s-a prabusit pe mijlocul soselei ar fi fost chiar victima care n-a anticipat nenorocirea. "Si baiatul a  venit cu masina cam cu viteza, si a intrat sub pom. Pomul era cazut.

El a intrat sub crengi.", spun ei.

Oricare ar fi adevarul, un lucru este cert. Arborele n-ar fi trebuit sa fie taiat la intamplare.

Mai multi copaci ar fi fost taiati de autoritati, dupa ce viscolul din ultima vreme i-a pus la pamant. Este o minune ca isprava indivizilor n-a ucis pe nimeni. In anul 2007, o familie intreaga a murit pe un alt drum din judetul Constanta, dupa ce un arbore s-a prabusit peste autoturismul aflat in mers.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si