Imobilul este cel care se pare ca l-ar fi inspirat pe Mircea Eliade sa scrie nuvelele fantastice precum “Domnisoara Cristina”, la numarul 33 intamplandu-se tot felul de lucruri nefiresti, de care varstnicii ce locuiesc in zona sunt inca terifiati.

Potrivit oamenilor ajunsi la o varsta respectabila, din vila respectiva, denumita “Casa Sangelui Negru” pentru ca in curte apareau de multe ori pete intunecate care semanau cu cele de sange, se auzeau tipete si un murmur foarte ciudat.

Multi spun ca acolo ar salasui fantoma botezata “Bocanitoarea”, spiritul unei prostituate decedate la mijlocul secolului XIX.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Altii sustin ca este chiar spectrul lui Mircea Eliade, cel care rataceste pe strada atat de draga lui. Unii batrani jura insa ca la numarul 33 nu sunt numai fantome, ci si demoni care au comis nenumarate crime odioase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si