Subsecretar de stat in Ministerul de Interne (MI) cu functia de sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat (52 de ani) si-a achizitionat acum trei ani un apartament intr-un complex rezidential din Stefanestii de Jos, pe care a platit 100.000 de euro, pentru a avea o locuinta mai aproape de Bucuresti.

Cand nu era insa asa solicitat la minister, in Capitala, Arafat locuia la doar 7 kilometri de Targu Mures.
Aici, demnitarul si-a cumparat o vila cocheta in 2001, cu o suprafata locuibila de 170 de metri patrati, plus garaj, colorata vesel si amplasata pe o culme, pe cea mai aranjata strada din comuna.
Casa lui Arafat este situata pe o strada aranjata ca in centrul Capitalei
Casa lui Arafat este situata pe o strada aranjata ca in centrul Capitalei
Vecinii sustin ca Arafat vine aici destul de rar singur, dar ca in ultimul timp, de cand sta mai mult prin Capitala, seful SMURD vine doar pentru cateva zile, si asta o data la cateva luni. Ani buni, pana sa ajunga un personaj atat de important, Arafat considera "acasa" vila de langa Targu Mures, oficialitatile locale declarandu-l in 2012 chiar cetatean de onoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si