Lady Gaga din colivia aradeanului nu concureaza cu soimul, dar bate cu succes recordul de viteza al oricarei masini "condamnate" sa circule pe drumurile din Romania.

Acest porumbel a facut 1100 de kilometri fara sa se opreasca. Cu circa 90 de km pe ora a facut. Distanta Berlin- Arad", spune proprietarul. 

Cu alte cuvinte, porumbelul, care s-a clasat pe locul 1 la un concurs international, a facut prin patru tari cam cat am fi facut de la Tulcea la Baia-Mare cu... masina.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Asa ca nu degeaba se umfla-n pene proprietarul. Performanta obtinuta de porumbita o face sa valoreze cat o garsoniera.

Viorel AGUD, director al DSV Arad, proprietarul porumbelului:" Pretul pe care l-am primit alaltaieri este de 10.000 de euro, dar astept o oferta mai buna, dar preconizez ca o sa ajunga la 30 de mii de euro."

Exista si exemplare vandute mai scump, si-anume cu 45 de mii de euro, in Barcelona.

Dar si orele de antrenament cantaresc mult in succesul inaripatei, spune proprietarul. Barbatul, care e si seful DSV Arad, are 250 de porumbei si se lauda ca multi dintre ei sunt o adevarata mina de aur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si