Se pare că viața actorului Selim Bayraktar, celebrul "Sumbul" din serialul fenomen "Suleyman Magnificul," si care il interpreteaza pe Abbas, in serialul “Promisiunea” (“The Phoenix”; titlul original: ”Zümrüdüanka”), ce va avea premiera la Kanal D pe 13 noiembrie, are o poveste de viata care poate rivaliza cu cele mai mari scenarii de film!

La vârsta de doar 12 ani, Selim Bayraktar a avut o întâlnire cu fostul dictator Saddam Hussein, care a venit în vizită la școala unde învăța, în Irak, tara natală, unde locuia alaturi de familie.

" O să fii un bun soldat!”,  i-a spus la acea vreme dictatorul copilului Selim. Gestul lui Saddam a fost de ajuns pentru a-l determina pe tatăl lui Selim să fugă cu familia în Turcia pentru a-și proteja băiatul de teroarea regimului.

Familia Bayraktar a traversat ilegal granița și a ajuns în Turcia în timpul primului Război din Golf, punându-și viețile în pericol. Această evadare a marcat începutul unei vieți de aventură pentru Selim, care a început să se pregătească pentru o carieră de acrobat într-un circ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru copilul Selim, Turcia era o țară misterioasă care aducea cu ea comori neașteptate- banane! Aceste fructe exotice erau darurile care I insoteau pe șoferii de camioane turci în Kirkuk și au adus bucurie în inima copilului sărac din Irak.

Selim obișnuia să le ascundă în grădină, așa cum personajul său din serialul “Suleyman Magnificul” ascundea galbenii primiți de la sultana Hurrem.

Serialul “Promisiunea”, care va avea premiera pe 13 noiembrie, la Kanal D

Serialul “Promisiunea”, care va avea premiera pe 13 noiembrie, la Kanal D

Dramă, iubire și trădare în "Promisiunea"- un nou serial incredibil cu Selim Bayraktar

Selim Bayraktar revine într-un nou serial, "Promisiunea," care va fi difuzat incepand cu 13 noiembrie, la Kanal D. Actorul va interpreta rolul lui Abbas Demirkan, un personaj extrem de important in aceasta productie, cel care gestioneaza afacerile clanului Demirkan.

"Promisiunea" promite să aducă în fața publicului o intrigă uluitoare, emoții puternice, o poveste de dragoste imposibilă și conflicte între lumea bogaților și cea a săracilor.

Serialul "Promisiunea" spune povestea cutremurătoare a lui Zümrüt (interpretată de Ceren Yilmaz), o fată care devine stâlpul familiei sale, după ce tatăl ei suferă un grav accident. Zümrüt lucrează pentru familia Demirkan, una dintre cele mai influente din Cappadocia, și o poveste de dragoste secreta se naște între ea și moștenitorul familiei, Serhat (interpretat de Alp Navruz). Cu Serhat ucis, lumea lui Zümrüt se năruie  si totul se transforma intr-o spirală a  înșelăciunilor și trădărilor.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Cu premiera pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, "Promisiunea" promite să fie un serial captivant, cu răsturnări de situație incredibile ce vor schimba complet destinul personajelor principale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si