Am întâlnit-o pe actrița Olimpia Melinte la miezul zilei, în centrul Capitalei. Tânăra mămică și-a făcut un obicei din a-și lua, zilnic, băiețelul de la școală. Cei doi se relaxează împreună, în parc, imediat după ore.

Sasha are 9 ani și o ambiție incredibilă. Băiețelul actriței recunoscută pentru rolurile spectaculoase din telenovele autohtone este deja obișnuit cu camerele de filmare. Puștiul a crescut, practic, pe platourile cinematografice, alături de mama lui.

Citește și: VIDEO- Scandal pe documentarul lui Arsenie Boca. "Nu are la bază o cercetare onesta și obiectivă"

„A crescut pe platourile de filmare. A fost cu mine zile întregi, a stat câte 12 ore.”

Olimpia Melinte, actriță: „A crescut pe platourile de filmare, a fost cu mine zile întregi, a stat câte 12 ore cu mine, cu colegii, cu cine avea grijă și cine era mai liber și putea să îl urmărească, a și jucat într-un scurt metraj pe care îl montăm.”

Sasha, fiul Olimpiei Melinte: „Mama avea înainte foarte mulți bani, de aceasta vreau să mă fac eu actor. E amuzant.”

Sasha este un copil responsabil din toate punctele de vedere, dar mai ales când vine vorba de surioara lui mai mică, Ingrid. Copila a venit pe lume în urmă cu 3 ani, iar de atunci, universul întregii familii s-a schimbat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Olimpia Melinte, actriță: „Ingrid ne surprinde foarte tare și ia foarte foarte mult de la Sasha. Ne surprinde foarte multe, foarte deșteaptă. Știe cât face 1+ 1. Sasha o învață o grămadă de lucruri și de aceea e foarte vorbăreață. E printre puținii copii de la creșă care vorbește perfect.”

Pentru mama celor doi copii, timpul a căpătat altă însemnătate de la venirea pe lume a celei de-a doua minuni din viața familiei.

Olimpia Melinte, actriță: „Am învățat să spun nu, nu mai fac absolut orice sau când fac ceva cumva încerc să le împletesc în timpul zilei când ei sunt la școală, la grădinița sau în activitățile lor.”

Recent, actrița și fiul ei, Sasha au descoperit o nouă pasiune comună: scrisul. Cei doi au colaborat pentru a da viață unui personaj de poveste, care aduce o mulțime de aventuri din care cei mici au de învățat.

Olimpia Melinte, actriță: „Am reușit să scriem o poveste împreună pentru că completăm gândurile.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sasha, fiul Olimpiei Melinte: „Este scrisă de mama și este desenată de Diana Tivu.”

Actrița și fiul ei vor să continue seria aventurilor din cartea pentru copii și să realizeze o serie întreagă de volume ilustrate, din care cei mici pot trage învățăminte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si