Cu combinația sa optimă de nutrienți, Fertilovit acoperă această cerință și crește astfel șansele de sarcină. În timp ce inozitolul împreună cu cromul echilibrează metabolismul insulinei, uleiul de pește cu acizii săi grași omega-3 contribuie la echilibrul hormonal. Aprovizionarea cu acid folic (important pentru sistemul imunitar și digestie) și vitamina D care este, de asemenea, crucială pentru femeile cu PCOS și pentru sănătatea mamei și a bebelușului.

Mulți experți recomandă un stil de viață sănătos, cu o cantitate adecvată de acid folic, minerale importante, oligoelemente și vitamine, mai ales dacă dorești să ai copii.

Ele sunt la fel de necesare pentru o bună calitate a ovulelor și a spermei, ca și mai târziu pentru dezvoltarea noii ființe umane. Medicamentele Fertilovit sunt suplimente adecvate unei diete normale pentru femeile și bărbații care doresc să aibă copii. Acestea asigură un aport optim de acid folic, antioxidanți, vitamine, minerale și alți micronutrienți. Gama de produse Fertilovit permite o aprovizionare adecvată, nu numai pentru dorința fără probleme de a avea copii, ci și pentru nevoile nutriționale speciale datorate stresului crescut, vârstei înaintate, Hashimoto, endometriozei, SOP sau calității spermei restricționate.

Bunăstare reproductivă pentru bărbați

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată, bogată în antioxidanți, vitamine, minerale și alte substanțe vitale, poate aduce o contribuție importantă la sănătatea reproducerii la bărbați. Uneori, este dificil ca în viața de zi cu zi să acorzi o atenție adecvată unei diete sănătoase și echilibrate din cauza unei varietăți de stresuri la locul de muncă și chiar în timpul liber. Fertilovit MT este un supliment alimentar special pentru bărbați cu o combinație de substanțe vitale care, printre altele, mențin fertilitatea normală și dezvoltarea spermei.

Cu o singură capsulă pe zi, ai senzația că organismul este alimentat în mod adecvat cu toți micronutrienții pentru o calitate sănătoasă a spermei.

Toate produsele Fertilovit sunt fabricate conform principiilor ortomoleculare. Pentru a asigura calitatea și beneficiile produselor finale, sunt selectate doar ingrediente cu puritate, eficacitate și biodisponibilitate de primă clasă. Produsele sunt fabricate în conformitate cu bunele practici de fabricație și fiecare lot este, de asemenea, verificat pentru puritate de către laboratoare independente de certificare. Produsele conțin în marea lor majoritate seleniu, antioxidanți importanți, parțial sub formă de depozit, acid folic, vitamine B, fier, magneziu, coenzima Q10 etc. Niciun produs nu conține gluten, lactoză și gelatină.

Mai multe detalii pe ePRET.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si