Anna Zaiachkivska, Miss Ucraina 2013 a rupt tacerea si le-a povestit celor de la New York Post de ce a decis sa plece de acasa.
Modelul, in varsta de 24 de ani spune ca si-a informat sotul printr-o scrisoare ca a decis sa il paraseasca si ca se va muta la New York. "Acesta incearca sa ma puna intr-o lumina proasta deoarece am decis sa il parasesc.
Am inteles ca daca si fi ramas, m-ar fi ucis. Nu neaparat fizic, cat psihic".
Anna si Gianluca, in varsta de 45 de ani, s-au cunoscut anul trecut la o petrecere. Anna venise din Ucraina in Italia, unde lucra ca model pentru Armani, Ralph Lauren si Tod's.
Fosta Miss Ucraina 2013, Anna Zaiachkivska spune ca relatia cu Gianluca a fost prima ei relatie serioasa. "A spus ca ar face orice pentru sotia sa. Eram singura intr-o tara straina, am vrut pe cineva caruia sa ii pese de mine. L-am iubit", a spus tanara.
La mai putin de o luna de cand cei doi s-au casatorit civil, Gianluca Cervara a inceput sa o bata pe Anna.
"Eram la masa impreuna cu Gianluca si sora mea. Pregatisem un homar si urma sa luam cina. A luat homarul si l-a aruncat pe perete, iar restul mancarii l-a aruncat in toaleta.
M-a strans de gat apoi si m-a trantit pe podea. Eu si sora mea ne-am baricadat apoi in baie", povesteste Anna. Sotul sau a reactionat asa, dupa ce tanara i-a reprosat ca prietenii cu care umbla sunt indecenti.
Acest incident nu l-a raportat la politie.
"M-am casatorit cu acest barbat, desi nu stiam nimic despre el!"
Dupa acest incident, Anna s-a intors in Ucraina, dar Cevara a venit dupa ea si a implorat-o sa ii acorde o a doua sansa.
Doar ca barbatul nu si-a schimbat comportamentul." In ochii lui Cervara, nimic din ceea ce faceam nu era bine. Critica si felul in care ma imbracam, spunand ca arat ca o bunica. Ma certa si pentru timpul pe care il peterecem la biserica. Am renuntat chiar si la cariera de model pe care am construi-o prin munca in toti acesti ani, in speranta ca el ma va respecta. Eram marioneta lui" le-a spus Anna reporterilor.
Acesta persoana ma trata ca pe un caine. Mi-am dat seama ca nu mai pot ramane".
Aceasta i-a lasat barbatului inelul de logodna si respinge acuzatiile acestuia cum ca i-ar fi luat bani din seif.
Anna se afla acul la New York si locuieste la o prietena.
A lasat casa luxoasa din Milano si lucrurile scumpe in urma, dar nu are niciun regret. As fi stat chiar si pe strada, oriunde imi va fi mai bine decat in casa lui Cervara, spune Anna.
Intre timp, acesta i-a cerut divortul sotului, dar nu a primit inca un raspuns de la acesta.
"Libertatea este cea mai importanta. Vreau ca fiecare femeie sa stie ca un sot rau poate fi parasit- fiecare femeie merita sa fie feritita", spune tanara.

Anna Zaiachkivska, Miss Ucraina 2013 a rupt tacerea si le-a povestit celor de la New York Post de ce a decis sa plece de acasa. Modelul,

in varsta de 24 de ani spune ca si-a informat sotul printr-o scrisoare ca a decis sa il paraseasca si ca se va muta la New York. "Acesta incearca sa ma puna intr-o lumina proasta deoarece am decis sa il parasesc. Am inteles ca daca si fi ramas, m-ar fi ucis. Nu neaparat fizic, cat psihic".

Anna si Gianluca, in varsta de 45 de ani, s-au cunoscut anul trecut la o petrecere. Anna venise din Ucraina in Italia, unde lucra ca model pentru Armani, Ralph Lauren si Tod's. Fosta Miss Ucraina 2013, Anna Zaiachkivska spune ca relatia cu Gianluca a fost prima ei relatie serioasa. "A spus ca ar face orice pentru sotia sa. Eram singura intr-o tara straina, am vrut pe cineva caruia sa ii pese de mine. L-am iubit", a spus tanara. La mai putin de o luna de cand cei doi s-au casatorit civil, Gianluca Cervara a inceput sa o bata pe Anna.  "Eram la masa impreuna cu Gianluca si sora mea. Pregatisem un homar si urma sa luam cina. A luat homarul si l-a aruncat pe perete, iar restul mancarii l-a aruncat in toaleta. M-a strans de gat apoi si m-a trantit pe podea. Eu si sora mea ne-am baricadat apoi in baie", povesteste Anna. Sotul sau a reactionat asa, dupa ce tanara i-a reprosat ca prietenii cu care umbla sunt indecenti. Acest incident nu l-a raportat la politie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"M-am casatorit cu acest barbat, desi nu stiam nimic despre el!" Dupa acest incident, Anna s-a intors in Ucraina, dar Cevara a venit dupa ea si a implorat-o sa ii acorde o a doua sansa. Doar ca barbatul nu si-a schimbat comportamentul." In ochii lui Cervara, nimic din ceea ce faceam nu era bine. Critica si felul in care ma imbracam, spunand ca arat ca o bunica. Ma certa si pentru timpul pe care il peterecem la biserica. Am renuntat chiar si la cariera de model pe care am construi-o prin munca in toti acesti ani, in speranta ca el ma va respecta. Eram marioneta lui" le-a spus Anna reporterilor. "Acesta persoana ma trata ca pe un caine. Mi-am dat seama ca nu mai pot ramane".

Aceasta i-a lasat barbatului inelul de logodna si respinge acuzatiile acestuia cum ca i-ar fi luat bani din seif. Anna se afla acum la New York si locuieste la o prietena. A lasat casa luxoasa din Milano si lucrurile scumpe in urma, dar nu are niciun regret.

"As fi stat chiar si pe strada, oriunde imi va fi mai bine decat in casa lui Cervara", spune Anna. Intre timp, aceasta i-a cerut divortul sotului, dar nu a primit inca un raspuns. "Libertatea este cea mai importanta. Vreau ca fiecare femeie sa stie ca un sot rau poate fi parasit- fiecare femeie merita sa fie fericita", spune tanara.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si