VIDEO- Au câștigat premiul cel mare la Roata Norocului 

Explozie de bucurie! Norocul a fost de partea lor, Adrian Minune, celebrul cântăreț și Adiță Voicu, prezentatorul emisiunii “Fitză cu Adiță” de pe canalul de Youtube TheXclusive, au câștigat aseară, la “Roata Norocului”, premiul cel mare, un autoturism, dar și multe alte produse electronice și electrocasnice, pentru o familie nevoiașă.

Visurile devin realitate la “Roata Norocului”, o familie poate spune că viața este plină de surprize, după ce soarta i-a pus la grea încercare.

Citește si: Specialiști ai culturii turce se reunesc la Festivalul ”Transylvanian Tulips Fest”, între 26-29 mai 2022, la Cluj-Napoca

Cea mai mare bucurie pentru Adrian Minune și Adiță a fost că premiul cel mare, dar și celelalte produse câștigate vor merge către familia în beneficiul căreia au învârtit Roata. În momentul în care Bursucu i-a anunțat că au câștigat mașina, câștigătorii de aseară s-au îmbrățișat, emoționați că au putut contribui la fericirea bunicii care își crește singură nepotul pentru care au jucat la “Roata Norocului”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adrian Minune și Adiță Voicu au câștigat marele premiu la „Roata Norocului”

Adrian Minune la Roata Norocului.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește si: Schimbări în grila Kanal D de weekend. Două episoade din serialul “Strada Speranţei”, în fiecare sâmbătă. Episoade noi “Roata Norocului”, în fiecare duminică

Citește si: Telespectatorii, sub magia emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”; antrenamentul minții, noul hobby al românilor, în fața micului ecran, la Kanal D!

Adrian Minune și Adiță au început în forță competiția, iar norocul i-a urmărit pas cu pas, care au reușit să câștige, încă din prima rundă, o treime din autoturism.

Suspansul și-a făcut apariția în mod inevitabil, iar emoțiile au acaparat auditoriul atunci când aceștia au avut șansa incredibilă de a câștiga mașina în runda trei “Roata Norocului”, moment în care au dat soluția corectă a puzzle-ului.

Adrian Minune și Adiță Voicu au câștigat marele premiu la „Roata Norocului”

Adrian Minune și Adiță Voicu.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește si: Motivul incredibil pentru care Connect-R și Alex Velea au rupt relația de prietenie. Ce s-a întâmplat între cei doi: "Am avut o frustrare"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si