Cunoscută pentru finețea, eleganța și sinceritatea de care a dat dovadă pe parcursul competiției, și-a arătat dragostea prin flirturile cu Radu, iar mai apoi prin relația de cuplu cu Alexandru.
Aceasta a avut parte de certuri și conflicte, însă a trecut cu bine peste ele, iar acum se bucură de experiența din afara casei.

Preț de câteva luni, Adriana și Alexandru au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a soldat cu despărțirea.


După declarațiile făcute de Alexandru, Adriana îi dă replică.

"Relația cu el a fost obositoare, pentru că nu exista comunicare între noi, iar atunci când nu există comunicare, obosești să stai să explici și să nu fii înțeles. Asta era de partea amândurora.(...) Nu cred că a fost îndrăgostit de mine. Probabil i-a plăcut fizic, cum m-a plăcut și mie de el și atât." , a declarat Adriana.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Naba de la Puterea Dragostei a dat din casă. Ce a spus despre concurenții show-ului

Alexandru a avut o relație cu prietena Adrianei

Înainte să fie împreună cu Adriana, Alexandru a format un cuplu cu Alina, colega de cameră și prietena Adrianei. După ieșirea din competiție, Alina a vorbit despre relația dintre Adriana și Alexandru, iar acum, Adriana își spune părerea sinceră despre cuplul format de Alexandru și prietena ei.

"Fizic, cred că i-a plăcut de Alina. După ce a început să o cunoască, nu. Pentru că ea își dorea un alt fel de bărbat. El probabil ar fi dorit-o, însă ea avea alte gânduri, alte planuri de viitor și nu cred că rămâneau nici ei împreună.", a mărturisit Adriana.

Citeste si: Mădălina de la „Puterea Dragostei” dă replica: „Cine sunt eu?! Sunt nimeni!”

Motivul despărțirii dintre Adriana și Alexandru

Aceasta a mai vrut să clarifice și motivul despărțirii celor doi.
"Nu m-a deranjat că a împrumutat bani de la Radu pentru a-mi cumpăra brățara, ci faptul că m-a mințit.(...) Simt că m-a înșelat. Au avut timp la dispoziție să meargă la hotel. Sper totuși să mă înșel. Nu vreau să judec, dar așa simt eu. I-am spus lucrurile astea și a negat. Nu pot să am încredere în el.", a adăugat Adriana, în exclusivitate, în platoul WOWnews.

Citeste si: Bogdan Mocanu vrea să devină tătic: „Toată viața am zis că vreau băiat, dar am niște sentimente că o să fie fată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si