Un aeroport din Noua Zeelandă a adoptat o nouă regulă care vizează îmbrățișările. La zona de îmbarcare a apărut un semn inedit, care îi avertizează pe turiști că timpul maxim destinat strângerii în brațe este de 3 minute.

„Timp maxim de îmbrățișare 3 minute. Pentru rămas-bunuri mai afectuoase, vă rugăm să folosiți parcarea”, scrie pe indicatorul montat de conducerea aeroportului Dunedin. 

Citește și: VIDEO Trenuri noi, plimbări tot mai lungi. Întârzierile vor fi adăugate la durata călătoriei

aeroport, imbratisare, turisti, avion

Cum s-a ajuns la cronometrarea îmbrățișărilor: „Transmitem mesajul de a oferi spațiu și altora”

Așa cum era de așteptat, semnul și regula inedită au fost imediat observate de călători și au stârnit unele controverse. Directorul executiv al aeroportului din Dunedin, Dan De Bono, a precizat că semnul are menirea de a le aminti rudelor și prietenilor care îi aduc pe cei dragi la aeroport cu mașina că dacă staționează prea mult riscă să se trezească cu mașinile blocate sau cu amenzi, situații pe care conducerea aeroportului vrea să le evite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

„Încercăm să ne distrăm cu asta. Este un aeroport, iar aceste locații de debarcare sunt locuri obișnuite pentru despărțiri. Nu mai rămâne loc pentru alții. Este vorba despre a le permite și altora să aibă îmbrățișări”, a spus De Bono pentru RNZ.

Regula a provocat agitație printre turiști. În timp ce unii au lăudat inițiativa aeroportului și modul în care noua măsură a fost comunicată, alții au criticat-o dur.

Conducerea spune că nu încearcă să le impună turiștilor un timp limită pentru îmbrățișări, ci să le amintească acestora că spațiul este limitat.

„Nu suntem aici să spunem oamenilor cât timp ar trebui să îmbrățișeze, ci mai mult să transmitem mesajul de a continua și de a oferi spațiu și altora”, a mai spus De Bono.

Citește și: Mai multe vagoane au plecat singure din gara Suceava. Angajații CFR nu erau în tren în acel moment

aeroport, imbratisare, turisti, avion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si