După ani întregi de muncă într-o multinațională, o tânără din Baia Mare și-a luat inima în dinți și a pornit propria afacere. A deschis o brutărie unde pregătește pâine cu maia, iar astfel a devenit rapid cunoscută în zona Maramureșului.

"Am învățat de pe internet, de pe youtube. Am găsit un tip din Statele Unite ale Americii care și el tot așa a început: într-un garaj să-și facă propria brutărie.

Am stat și eu și soțul nopți întregi să ascultăm, să ne traducem, să învățăm cum se face pâinea cu maia", a declarat tânăra pentru Știrile Kanal D.

Povestea Teodorei a început în timpul pandemiei, atunci când toată lumea era în lockdown. Pentru că drojdie nu se mai găsea, tânăra Teodora a pregătit pentru soțul ei prima pâine cu maia. Gustul deosebit i-a făcut pe cei doi să se îndrăgostească pe loc, așa că au aprofundat rețetele.

"Am făcut tot felul de cursuri, dar noroc cu pandemia că le-am putut face online. Am făcut cursuri de începători, după aceea cursuri de avansați și am început singură să învăț. Și acum studiez încontinuu, urmăresc alți brutari pricepuți din lume și le fur ideile. Deci la pâinea cu maia încontinuu trebuie să înveți, nu te oprești niciodată", a dezvăluit ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Avem deja patru, acum s-a născut alta. Omoar-o”. 35 de moașe au ucis 1.000 de bebeluși fetițe. Acum ele povestesc ce s-a întâmplat- antena3.ro

Citește și: VIDEO Rețetă simplă de supă cu găluște

Citește și: Ardei umpluți: Rețeta ca la bunica. Ingredientul secret care dă tot gustul

Fostă angajată într-o multinațională, Teodora a învățat de pe internet cum să facă pâine cu maia

Chiar dacă lucra la o multinațională și câștiga bine, Teodora și-a luat inima în dinți și a renunțat la job. A pus bazele unei mici brutării și a cunoscut succesul.

"Încerc să-mi planific eu munca, așc cum cred eu că mi-e mai bine mie. Nu trebuie să ascult de nimeni, nu trebuie să mulțumesc pe nimeni, e mult mai ușor să lucrezi pentru tine. Dacă îți dorești ceva cu adevărat, prin muncă și perseverență se poate orice", a completat Teodora Barabas.

Pentru că pune dragoste în munca ei și rezultatele sunt pe măsură. Pâinile cu maia pe care le pregătește Dora au cucerit maramureșenii.

Citește și: Rețeta de zacuscă cu 10 kg de vinete și ardei copți: Cât timp se lasă la fiert?

Citeste si: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce faci în weekendul 14-15 septembrie 2024? Hai să vezi ce locuri frumoase ți-am găsit pentru a-ți petrece timpul liber- radioimpuls.ro

Citeste si: „O grădină cu trandafiri plini de stele”: Noi imagini spectaculoase cu galaxia Andromeda, strălucind în roșu, au fost publicate de NASA- antena3.ro

"Rețeta e simplă: apă, sare, făină și mix de semințe.

La această pâine atât folosim. Nu folosim drojdie, nu folosim alte prafuri"

Spre deosebire de cea clasică, pâinea cu maia are prețul ușor mai piperat, însă este 100% bio, ne asigură ea.

sursa foto: Facebook 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si