Municipalitatea din Blendon a lansat vineri imagini ale camerelor corporale de la doi ofițeri de poliție care au arătat împușcarea cu brutalitate a tinerei Ta’Kiya Young, în vârstă de 21 de ani, care a murit mai târziu după ce a fost dusă la Spitalul St. Ann din Ohio.

Citește și: A murit un celebru patron de club de fotbal

Ta’Kiya Young a murit pe data de 24 august, după ce unul dintre cei doi ofițeri care au răspuns a împușcat-o prin parbrizul unei mașini, în fața unui magazin Kroger ai cărui

angajați au susținut că femeie și alți complici au furat alcool.

Ta’Kiya Young

Ta’Kiya Young avea doar 21 de ani

[Sursa foto: Captură YouTube]

Departamentul de poliție a refuzat să-i identifice pe cei doi ofițeri care s-au apropiat de mașina lui Young în acea seară, invocând legislația privind drepturile victimelor numită Legea lui Marsy.

Citește și: Ce a pățit medicul care a fost de gardă în noaptea în care Alexandra a fost lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani

Imaginile camerei corporale au fost redactate pentru a proteja identitățile ofițerilor, dar au arătat ultimele momente ale vieții tinerei Young.

Femeia l-a întrebat pe ofițerul care stătea în fața mașinii dacă are de gând să o împuște. În imagini se vdede cum ofițerii de poliție îi cer femeii în mod repetat să iasă din mașină.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Șoferița nu îi ascultă și pare să miște mașina vrând să plece, moment în care se aude o împușcăturo puternică.  

"Nu am furat", ultimele cuvinte ale tinerei însărcinate

Imaginile de la ofițerul care stătea lângă mașina lui Young au arătat că a bătut la geamul mașinii și i-a spus lui Young să „coboare din mașină” de mai multe ori.

Când a întrebat de ce, ofițerul a spus că cineva a acuzat-o că a furat din magazin.

„Nu am furat”, i-a spus Young ofițerului de poliție.

Imaginile de pe camera ofițerului care a împușcat-o pe Young au arătat că mașina era blocată din dreapta de cărucioare de cumpărături și de o mașină de poliție.

În timp ce primul ofițer se certa cu Young, spunându-i să iasă din vehicul de cel puțin 10 ori, un al doilea agent a mers în fața mașinii.

Ta’Kiya Young

Ta’Kiya Young a murit la 21 de ani

Young a început apoi să rotească volanul. Ofițerul care stătea în fața mașinii, cu pistolul scos și îndreptat spre Young, și-a pus mâna pe capota mașinii. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia continuat să întoarcă volanul spre dreapta și l-a întrebat pe ofițerul de poliție: "Ai de gând să mă împuști?" 

În timp ce mașina continua să avanseze încet, un unghi al filmării l-a arătat pe ofițerul din față dezechilibrat de mișcarea mașinii și încercând să se ridice de jos.

Acela a fost momentul în care polițistul a tras un glonț prin parbriz, înainte ca vehiculul lui Young să viraze în dreapta, îndreptându-se spre magazinul alimentar.

Imaginile au stârnit un val de revoltă în statul american Ohio.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si