Anchetatorii susţin că tragicul incident ar fi avut loc în jurul orei 20.00 şi că cele două românce au fost aşteptate în faţa casei de doi bprbaţi, care au deschis focul asupra lor, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie. Potrivit jurnaliştilor iberici, suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri, iar felul în care au acţionat ar indica o reglare de conturi. 

Maria este o fostă sportivă, ea practicând voleiul de performanţă la CSS Sibiu, acolo unde a fost şi campioană la juniori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Locuia cu mama şi cu sora ei. Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Noi am auzit doar împuşcăturile. Au tras fără milă în ea. Erau nişte fete liniştite. Munceau aici. Erau cuminţi", a spus o vecină din Spania a fetei ucise.

Şi cei din blocul în care tânăra a locuit în Sibiu sunt în stare de şoc şi nu le vină să creadă ce s-a întâmplat.

Detalii despre acest caz extrem de şocant ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si