Totusi, a existat si un moment in care Traian si Adrian s-au aliat ca sa rezolve o problema care le afecta confortul amandurora. Ba chiar i-a unit si o activitate care ar putea trece drept infractiune in alte circumstante. Politicienii i-au spart usa vecinului de deasupra, nimeni altul decat Nicolae Vacaroiu. Barbatul era plecat din oras si uitase robinetul de apa de la chiuveta deschis!

Vazandu-se inundati, Basescu si Nastase si-au dat mana si au intrat in apartamentul lui Vacaroiu cu ajutorul unui coleg. Ei bine, astazi imobilul din zona Dorobanti nu mai este cadrul actiunii unor intamplari atat de spumoase, in schimb, fiind un bloc de protocol, este pazit ca o fortareata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cand si-a terminat si al doilea mandat de la Cotroceni, fostul presedinte a avut posibilitatea sa aleaga vechea lui locuinta ca resedinta, dar a preferat casa cocheta in care a locuit Mioara Roman.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si