Close sidebar
Close sidebar

Alegerile prezidențiale 2019 vor avea loc pe 10 noiembrie. Anunțul oficial

Alegerile prezidențiale 2019 vor avea loc, anul acesta, pe 10 noiembrie, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de marți.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Alegeri prezindențiale. ”Data de 10 noiembrie 2019 va fi ziua alegerilor prentru președintele României”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de marți.

    Citeste si: Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale va avea loc în 3 august

    Alegeri prezindențiale. Cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc pe data de 24 noiembrie. Actul normativ urmează să fie adoptat în ședința de Guvern.

    Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

    Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

    Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

    Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019. S-a stabilit data. Când mergem la vot

    Alegeri prezindențiale. ”Ulterior vom adopta întreg pachetul de reglementări privind organizarea şi desfăşurarea scrutinului, în conformitate cu modificările din Parlament, şi anume votarea pe mai multe zile în secţiile din străinătate, posibilitatea prelungirii votului şi după ora 21:00 şi implementarea votului prin corespondenţă", a declarat, marţi, Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern.

    Citeste si: Premierul Viorica Dăncilă a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR

    Săptămâna trecută, președintele Autorității Electorale Permanente a precizat că a avut o discuție cu șeful Executivului, despre acest subiect. Decizia va fi luată printr-o Hotărâre de Guvern, care a fost pregătită de AEP, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) fiind co-inițiator al documentului.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI