A fost alertă cu bomba noaptea trecută la un mall din sectorul 2 al Capitalei. Imediat la fața locului au venit mai multe echipaje de poliţie și pirotehniști. Aceștia au verificat centrul comercial, după ce în jurul orei 22:00 o persoană a sunat la 112 şi a sesizat existența unui dispozitiv exploziv. 

Citește și: VIDEO- Alertă cu bombă într-un avion

Ce spun autoritățile

„Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, au transmis polițiștii printr-un comunicat de presă.

Sute de oameni, care se aflau în acel moment în mall, au fost evacuaţi. După trei ore de verificări, alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă, iar oamenii care își parcaseră mașinile la mall au putut să le recupereze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si