Imediat politistii au intrat pe fir si au inceput cercetarile pentru a vedea exact ce s-a intamplat.

Surse din randul anchetatorilor, citate de vasiledale.ro,  au precizat faptul ca de la momentul sesizarii si pana in prezent s-au facut progrese semnificative in acest caz, insa femeia si copilul nu au fost gasiti inca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Aceleasi surse au precizat in exclusivitate pentru vasiledale.ro ca femeia si copilul de 5 ani au fost inregistrati de camerele de supraveghere din mall-ul baimarean. Cei doi au intrat in parcarea mall-ului, femeia conducand un autoturism. Apoi a dus copilul la locul de joaca din mall, iar ea s-a intors la autoturism si a plecat.

Dupa o perioada femeia a revenit in mall dar fara autoturism.

A mers la locul de joaca de unde si-a luat copilul si a iesit din mall. Din acest moment nimeni nu mai stie nimic despre cei doi.

Surse au  precizat faptul ca anchetatorii au verificat locul de joaca din mall-ul baimarean. Acolo acestia au gasit telefonul femeii si niste chei. In urma verificarii telefonului s-a constatat ca toate datele din acesta fusesera sterse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si