Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade Celsius, iar minimele vor avea valori situate între 12 și 20 de grade Celsius, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jurul a 8 grade Celsius.

Vara își intră în drepturi. Temperaturile apropiate de caniculă sunt așteptate

Cu toate acestea, vântul va sufla slab și moderat, având intensificări ziua în Carpații Meridionali, dar pe durată scurtă și asociate ploilor.

În Capitală, se așteaptă posibile ploi slabe de scurtă durată după-amiaza și seara, iar în restul intervalului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat,  temperatura maximă va atinge 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15 grade Celsius.

Citește și: Vremea se schimbă în România! Meteorologii anunță prezența unui val de aer tropical

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Miercuri, 21 iunie, meteorologii anunță vreme călduroasă în Câmpia de Vest şi pe arii restrânse în Câmpia Română. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii în general restrânse, după-amiaza şi seara în centrul, estul şi sud-estul ţării precum şi la munte, iar noaptea în nord-vest. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15-20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime se vor situa între 24 şi 33 grade Celsius, iar cele minime între 13 şi 21 grade Celsius, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. 

Citește și: VIDEO |Europa se încălzeşte de două ori mai repede decât restul planetei. Ce transmit reprezentanții ONU

Cerul în București va fi mai mult senin, în afară orelor după-amiezii și ale serii, când se vor înregistra unele înnorări și trecător posibile ploi slabe.

Vântul va sufla slab și moderat, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă este cuprinsă între 16 și 18 grade Celsius.

Joi, zi de caniculă în mare parte a țării

Joi, 22 iunie, canicula se va instaura în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu prezența unor înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în jurul orelor după-amiezii, iar seara în nord-vest și pe arii restrânse în centru și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, iar intensificările de scurtă durată în timpul ploilor își vor face prezența. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade Celsius.

Citește și: VIDEO- Ploile fac prăpăd în România. Trafic rutier îngreunat și copaci căzuți în Argeș, în urma furtunilor

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Astfel, în Capitală, meteorologii au anunțat o maximă de 32 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 16 și 19 grade Celsius.

Citește și: Vreme ploioasă în jumătate de țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si