Alex Nedelcu a marturisit ca trece printr-o perioada mai dificila, dupa intoarcerea de la Exatlon, insa spune ca este multumit de ce a realizat in ultmii ani.

Intr-o postare pe contul de Facebook, Alex Nedelcu spune ca redescoperit episoade din viata lui cautand intr-un vechi telefon, uitat intr-un sertar din casa, iar acest lucru i-a dat putere sa mearga mai departe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Am deschis sertarul in care tin foile mele scrise si acolo am gasit acolo vechiul meu telefon mobil. Curios l-am deschis ca sa ma uit la cateva fotografii ramase in memorie.(...) Am dat peste lifetime playlistul meu, ala in care tot adaug piese ce imi plac, aranjat in ordine cronologica pe care am inceput sa il ascult.

Organizat in ordine cronologica, am inceput sa asociez piesele cu experientele personale pe care le-am construit. Asa am retrait povesti de dragoste personale, momente competitive cu mine dar si cu alte persoane, celebrari importante, reusite, nenumarate esecuri, traume si drame, competitii, expeditii, aventuri(...). A fost ca si cand am vazut un film. La fel ca o capsula a timpului. Dupa ce am terminat de ascultat si retrait nu m-am mai simtit deloc ingrijorat de gandurile din capul meu.

Mi-am dat seama ca toate acele indemnuri pe mare mi le-am suportat zi de zi au avut un ecou imens. It worked – I’m proud of him”, a scris Alex pe contul lui de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si