In postul Craciunului, de foame ne tine margarina. Sora ieftina a untului dispare din magazine precum cozonacul in Ajun, iar drumul de la raft la cos e presarat cu laude...

... grasimea vegetala e buna pe paine, spun cei care o prefera, dar si in deserturile fara pacate. Patiserii o folosesc acum mai mult ca oricand, fiindca in post cererea de dulciuri creste!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Aproape toate produsele de post contin si margarina. De exemplu aceasta placinta de dovleac contine bla bla bla si margarina vegetala.

Oricat de mult gust ar da preparatelor, margarina tot nu e pe placul medicilor: grasimile pe care aceasta le contine, in timp, ne dauneaza -spun ei!

Alternativa sanatoasa vine din alta tara, spun nutritionistii care ne trimit de la raionul de lactate, la cel de fructe si legume! Gasim, aici, cativa cumparatori!

Un avocado are grasimile echivalente unui pachet de unt, iar ca pret e mai convenabil. Nutritionistii adauga despre fructele minune ca sunt bogate in fibre, vitamine E, magneziu si potasiu, iar studii facute de-a lungul timpului vorbesc despre efecte miraculoase asupra organismului: potrivit acestora, avocado scade riscul de a suferi un atac cerebral sau un infarct.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si