Recent, Theo Rose și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a anunțat că a plâns de mila ei. Ce s-a întâmplat cu artista în aceste momente.

„Am o viață... azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, cum se numește asta, tantum verde, nu știu ce a avut (râde). Pot să înceapă o serie de crize direct din burtă? Întrebare pentru parentologi”, a

mărturisit cântăreața.

Citește și: Theo Rose s-a afișat cu burtica de gravidă. În ce ipostază a apărut artista

Theo Rose le-a mărturisit urmăritorilor ei că s-a simțit foarte obosită după ce a filmat o scenă pentru serial, apoi a început să se simtă destul de rău.

„Ce voiam să vă mai zic? Am filmat de la nouă și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns, am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Mie îmi trebuiau vreo două sezoane de probă. Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”, a spus artista.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Artistul What's Up, prima apariție după "dispariție": ,,Mi-am ignorat problemele de sănătate..."

 Artistul What's Up a revenit după dispariția din mediul online și pauza din muzică

Cântărețul What's Up și-a făcut prima apariție după "dispariția" prelungită de pe scena artistică românească în emisiunea ,,Teo Show" de la Kanal D: ,,Mi-am ignorat problemele de sănătate", spune artistul.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Bianca Drăgușanu. Ce a declarat artista

S-a întâmplat să mai treacă o vreme și să-l văd pe fratele meu Nosfe, Dumnezeu să-l ierte, că a trecut prin aceeași probleme cu inimioara ca și mine, de la prea multă muncă", a explicat artistul.

"Am dus limita cât am putut eu de tare spre o anumită barieră de care nu vreau să vorbesc acum", a mai spus el.

What's Up are o carieră de invidiat în industria muzicală. Este unul dintre artiștii care, de-a lungul timpului, prin multă muncă și pasiune, a reușit imposibilul.

Citește și: Jador, în lacrimi! Dezamăgirile în dragoste nu se opresc: „Stai și plângi și nu dormi nopțile”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Piesele lui au milioane de vizualizări și, chiar dacă au trecut aproape 11 ani de la lansare, piesă ,,K la meteo" rămâne un reper atunci când spui What's Up. 

Iubește muzică extrem de tare, însă la un moment dat a simțit că are nevoie de o frână.

Și-a neglijat câțiva ani sănătatea, aspect care este cel mai important în viață unui om:

,,Când te gândești că ai multe concerte și ești pe val, te gândești că mai merge. Uite că pentru mine nu a mai mers. Am pus o frână!". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si