Intr-o postare pe blogul sau, Ioan T. Morar, fost membru al grupului Divertis, dar si realizator tv, a povestit, in noiembrie 2014. o intamplare petrecuta pe vremea cand colabora la o emisiune cu celebrul Silviu Brucan.

"In anul 2000 aveam o emisiune la PRO TV, "Profeţii despre trecut", (titlul emisiunii îmi aparţine şi sunt destul de mandru de el) cu Silviu Brucan. Poate unii dintre Dvs.
îşi amintesc. În momentul în care eu am făcut alte emisiuni în trust, Silviu Brucan a fost preluat de Lucian Mândruţă. Era duminica după alegerile locale din 2000. Discutam despre incredibila alegere a lui Klaus Iohannis, aproape un necunoscut, neamţ, ca primar al Sibiului, în contextul în care Sibiul mai avea cel mult 10 la sută nemţi. Silviu Brucan era entuziasmat, i-a dat un zece pentru chestia asta (un punct al emisiunii erau notele date politicienilor). L-am întrebat atunci pe Brucan:

-Credeţi că vom ajunge în ziua în care românii vor alege un neamţ ca preşedinte?

Moş Brucan mi-a răspuns, cu zambetul lui galben de reptilă înţeleaptă:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

-HA HA HA HA! ceea ce însemna că niciodată.

După alegerrile de duminică, e clar, cine rade la urmă rade mai bine şi-i răspund, peste ani, lui Brucan:

– Am văzut-o şi pe asta HA HA HA HA HA!", a scris Ioan. T Morar pe blogul sau in ziua in care Klaus Iohannis a castigat total surprinzator alegerile pentru fotoliul de la Cotroceni.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si