Frumoasă, talentată și sexy, cunoscuta artistă este o prezență cu adevărat noncomformista în showbiz-ul autohton și a dovedit că are resursele de a se reinventa din toate punctele de vedere. Cu un stil elegant și senzual în aparițiile publice, Amna este, în viața de zi cu zi, adepta naturaleței și a stilului casual, mai ales că David Cristian, fiul sau de 7 ani, este un băiețel plin de energie.

Citeste si: Nicoleta Dragne o „scoate” pe Mădălina Pamfile din platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Care este motivul pentru care concurenta cedează în fața contracandidatei sale?

Ce a declarat Amna

"In aceasta competitie imi doresc sa evoluez, sa invat lucruri despre stil si despre cum sa combini anumite piese pentru a crea tinute statement, dar si sa le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cat si pe jurati, sa cream legaturi de prietenie frumoase ”, spune Amna.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, frumoasă artista a cochetat cu muzica încă din copilărie, urmând cursuri de pian și lecții de canto la liceul George Enescu. A devenit cunoscută publicului larg cu piesă "Tell me Why" realizată în colaborare cu Tom Boxer, melodie care încă se bucură de un mare succes, atât în țară cât și în străinătate.

Citeste si: Secretele vedetelor de la „Bravo, ai stil celebrities”

Ținutele Amnei vor putea fi urmărite la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Care este stilul Amnei și cu ce ținute va reuși să îi impresioneze deopotrivă pe jurați și pe telespectatorii "Bravo, ai stil! Celebrities", vedeți miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 22.30, într-o ediție de sărbătoare plină de surprize stilistice.

Citeste si: Mellina, prima defilare, primele impresii! Cum a fost primită noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si