Ana Porgras  trece prin clipe de coșmar. Fosta gimnastă s-a filmat pe patul de spital, însă nu a precizat ce i s-a întâmplat de fapt. Tânăra susține că nu a mâncat nimic deoarece nu are voie.

Citeste si: Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

Cunoscuta sportivă Ana Porgras este internată la un spital din România.

Ea a anunțat pe pagina sa de socializare că se află internată la spital, însă nu a oferit mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Ana Porgras

Bruneta s-a filmat de curând, la spital, și le-a zis fanilor că moare de foame. Ea a mărturisit că nu are voie să mănânce nimic. În prezent, medicii se ocupă de starea ei de sănătate, pentru a o pune pe picioare. „Vă pupicesc. Deci am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot...Nu am mâncat pentru că nu am voie( explicație pentru hateri) nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a spus Ana Porgras pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”. Kanal D, weekend de top, cu reality-ul urmărit de milioane de telespectatori

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ana a făcut numeroase sacrificii pentru a deveni campioană mondială. Cu timp în urmă, a explicat că a renunțat la copilărie și la multe lucruri doar pentru a munci din greu să ajungă la un nivel superior în domeniul în care a făcut performanță.

Citeste si: Cum a slăbit Roxana Nemeș peste 15 kilograme. Ce dietă a urmat Faimoasa din emisiunea Survivor România 2021

Sportiva a avut și probleme de sănătate și s-a ales cu răni grave în urma sportului pe care îl practică, dar s-a recuperat, cu greu însă, și nu a lăsat sportul deoparte.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

ana-porgras-internata-in-spital

Gimnasta Ana Porgras.

[Sursa foto: Instagram]
„Cel mai greu moment a fost când, după un campionat european, mi-am rupt peroneul. Aia a fost cea mai grea accidentare pentru mine ca gimnastă, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă și dacă nu face două zile antrenamente își pierde din „formă. Mi-a fost extrem de greu să îmi revin, trăgeam de mine la propriu. Când a urmat o medalie de aur la bârnă, am realizat că a meritat efortul și mi-am dorit să continui să fac performanță în gimnastică.”, spunea Ana Porgras pentru Viva.ro.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează! Bianca Comănici l-a dat de gol: „Vrea să se căsătorească!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si