Anamaria Prodan a transmis că în ultimii ani s-a gândit doar la familia ei și a vrut să-și protejeze familia și să-i țină pe cei dragi cât mai departe de bârfe și de răutăți. Conform vedetei, în acest timp Reghe investea sume de bani mari în femeile cu care se întâlnea în afara mariajului.

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan rupe tăcerea. De ce l-a lovit pe Dan Alexa: „Eu, în viața mea, am lovit multă lume”

Prodan a declarat că l-a scos pe Laurențiu Reghecampf în lumină, însă el nu a știut cum să se mențină din cauza femeilor, arată Spynews.ro.

Ce se întâmpla, de fapt, între Ana și Laurențiu Reghecampf

Impresara a afirmat că Reghecampf era mereu în „cădere liberă”. Ea susține că mereu a dorit să îi ia apărarea, însă de data aceasta a încetat pentru că deși i-a zis să se oprească, el ar fi continuat să-i fie infidel.

„Eu sunt locomotiva care a tras toată această familie. Dacă n-ai talent, doar nu antrenez eu în locul lui. Eu l-am ajutat susținându-l pe linia dreaptă. E un antrenor care e în cădere liberă de foarte mulți ani, care nu mai face nicio performanță, și-a anulat totul singur singurel datorită vieții extrasportive și cu fetele de oraș”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, extravaganță maximă! Pe ce a dat 500.000 de euro: ”Vă iubesc! Aceasta este aleasa”

Prodanca a declarat că mereu a vrut să fie totul bine. Vedeta spune că discuta cu Laurențiu Reghecampf să investească în bunurile familiei, însă acesta investa de fapt în viața femeilor cu care era.

„Ca să ajungi în asemenea hal încât să-ți pierzi familie, reputație, meserie și să ajungi de râs internațional, nu doar în România.

El zicea hai să cumpărăm, mașină, casă, un business, iar eu îl credeam, însă el investea în femei. Eu Anamaria Prodan, soția ta, care zic eu că e unică, că el a avut o soție unică, ca tu să ajungi de râsul fotbalului românesc”, a mai zis Anamaria Prodan.

Citeste si: Apariție inedită în showbiz. Lângă cine a apărut Anamaria Prodan în ziua de Crăciun

Anamaria nu se oprește aici. Impresara vrea să recupereze tot ce Reghecampf i-a luat în acest timp. Ea l-a dat în judecată pe încă soțul ei în România, SUA, dar și și Emiratele Arabe Unite.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fiica Ionelei Prodan a anunțat că îi va acorda divorțul atunci când acesta îi va reînapoia tot ce i-a luat din casă, dar și sumele uriașe de bani pe care le-ar fi transferat în conturile femeilor.

Citeste si: Ce a avertizat-o Mariana Pleiffer pe Anamaria Prodan la începutul relației cu Reghe. Sexy-impresara a înțeles abia acum: „Povestea asta se repetă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si