După o lungă perioadă în care nu s-a mai văzut cu Laurențiu Reghecampf, impresara a ajuns astăzi la Judecătoria Buftea, acolo unde are loc al doilea termen din procesul de divorț.

Anamaria Prodan a fost însoțită de copiii săi, la Judecătoria Buftea

Sexy impresara nu a venit singură, ci alături de fiul ei, Bebeto, dar și de fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu.

Vedeta susține că nu are deloc emoții și abia așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile. Aceasta a precizat că nu l-a mai văzut pe Laurențiu Reghecampf de aproape un an de zile.

Citeste si: Scandal în tribuna VIP de la Arena Națională la meciul FCSB- U.Craiova. Nepotul lui Gigi Becali a bătut un suporter

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă oficial, ei sunt căsătoriți. 

E obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări.

Măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva. ”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Impresara și-ar fi dorit să divorțeze la notar

Eu îmi doresc să se termine. Mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânească pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă.

(...) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu. ”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan se mărită! Impresara a dat vestea: ”Facem nuntă regală”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si