„În ultima zi a vacanței pe care o petrecea în Brașov, Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital după ce a leșinat pe stradă.
De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

A ajuns de urgență la spital

Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat.”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Actrița a afirmat că nu are legătură cu virusul care face ravagii în România, în acest moment, fiind testată negativ.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Oana Pellea, după moartea lui Ducu Darie: "Drum bun. Ne mai întâlnim noi... şi... te iubesc!"

Își va continua investigațiile medicale pentru a afla de la ce i s-a făcut rău

Anca Pandrea a spus că odată ajunsă în București a mers la medicul de familie pentru a putea continua investigațiile medicale.
„Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită.

Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3.
Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament.”, a mai adăugat actrița.

Citeste si: Anca Pandrea și Horia Moculescu- sunt doar unii dintre artiștii din România care primesc pensii rușinoase

Ion Caramitru, unul dintre actorii pe care îi aprecia

Anca Pandrea a declarat că regretă moartea marelui actor Ion Caramitru, și chiar dacă nu a jucat alături de el, a avut ocazia de a-l cunoaște la evenimentele la care a participat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si