Sorin și Larisa sunt concurenții care au câștigat primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a prezis viitorul celor doi și nu putem spune decât că sună foarte bine.

Ce crede prezentatoarea despre viitorul celor doi

Andreea Mantea, vizibil emoționată, a vorbit despre încheierea primului sezon al concursului. 

”Au trecut nouă luni…exact timpul în care stă un fetus la incubator și devine bebeluș.

Iată primul meu bebeluș, primul meu sezon de Casa Iubirii. Sunt foarte mândră, pentru că o nuntă este garantată, sută la sută sigură.  S-au găsit aici în Casa Iubirii, pleacă de mânuță, se mută împreună. Cuplul ăsta este garantat, 100%. Am încredere în ei 100%.

Citește și: Concurenții din sezonul 2 din Casa Iubirii trec la atac. Mai multe afirmații vor declanșa un val de reacții

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ulterior, mai avem alte două cupluri, care Doamne ajută să reziste, să fie bine și îmi doresc enorm ca această experiență pentru ei să rămână în inimile lor ca ceva foarte important”, a declarat Andreea Mantea în cadrul emisiunii online, ”Culisele Iubirii”.

Larisa și Sorin, marii câștigători

Sorin și Larisa au obținut câte un cec în valoare de 10.000

de euro.

Citește și: Ionuț rămâne în sezonul 2 din Casa Iubirii: „Să vă spun sincer, am fost convins și de Larisa”

Sorin vrea să-și ajute părinții și socrii cu o parte din bani, iar restul să-i investească în viața lui. Larisa a precizat că îi va strânge pentru a-și cumpăra un apartament în Capitală, unde vrea să locuiască alături de sora sa geamănă, Dori.

Următorul sezon din Casa Iubirii a început, iar unii concurenți din primul sezon au ales să rămână în continuare în emisiune pentru a-și întâlni sufletul pereche. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si