Andreea Mantea, prezentatoarea celui mai intens reality-show al momentului, “Casa iubirii” de la Kanal D, a fost invitata-surpriză a unui episod nou din "Detectorul de minciuni", emisiune difuzată exclusiv pe canalul YouTube Kanal D Romania, secțiunea "theXclusive".

Citeste si: Andreea Mantea ia atitudine: Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă!

Conectată la "detectorul de minciuni", Andreea Mantea a răspuns unor întrebări incomode: "Te-a înșelat cineva vreodată, în vreo relație?", "Verifici telefonul iubiților tăi?", "Ai făcut compromisuri să ajungi unde ești?", "Primești

poze cu bărbați dezbrăcați?" sau "Ai primit propuneri indecente?".

Andreea Mantea, dialog spumos cu Oana Radu și Octav Guran
 

[Sursa foto: Captură YouTube]

"Întrebările nașpa sunt făcute de Octav, celelalte de mine", a spus Oana Radu la începutul "interogatoriului" de peste 40 de minute.

Prima întrebare Andreea și-a pus-o singură: "Întreabă-mă pe mine dacă mi-ar plăcea de Octav? Eu zic că nu", a spus Mantea. Octav Guran a refuzat să accepte adevărul: "Să calibrez aparatul. Știu sigur că îi place de mine", a spus el.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Am făcut foarte multe lucruri în trecut

Andreea Mantea a recunoscut că a verificat pe ascuns telefonul iubiților săi în trecut și că a descoperit lucruri neplăcute:

"Am făcut foarte multe lucruri în trecut. Am verificat telefonul iubiților. Și am descoperit multe fete. Eu munceam foarte mult. El era tot un animal de pradă, își ținea notificările oprite, fără sunet. Noi, femeile, când suntem îndrăgostite, nu mai vedem, nu mai auzim, nu mai știm, îl vedem numai pe el și ni se pare imposibil ca el să fie genul că face așa ceva.

Erau multe și erau și măritate, sărăcuțele", a povestit vedeta Kanal D.

Andreea Mantea: "Acum există David în viața mea, există copilul meu și, pentru nimic în lume, mama lui David nu o mai treacă niciodată prin ce a trecut până acum".  

"În viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta"

Luând-o pe departe, Oana Radu a întrebat-o pe Andreea Mantea dacă îi place de cineva în prezent. Apoi a pus punctul pe i: "Ești cu cineva acum? Ca să nu mai lungim discuția".

Răspunsul a fost unul melancolic, dar categoric:  "Nu, după o vârstă îți ridici atât de mult standardele și îți pierzi... nu știu cum să zic, de fapt nu ai pierdut nimic, ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa".

Vedeta TV a explicat că, de la un moment dat încolo, nu mai este vorba despre ce vrei, ci despre ce îți aduce viața.

"Degeaba îți dorești o vacanță de vreo două săptămâni în care să pleci mai întâi prin Mexic, dacă se poate, și un strop prin America, eu știu că nu o să fie posibil. Dacă îți descriu acum ceea ce vreau, știu că nu o să fie posibil. În viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta, știi? Acum sunt într-un punct în care ...La un moment dat, uiți și de suferință, și de dezamăgire, că te-a înșelat și noi fetele o luăm de la capăt.

Acum sunt într-un punct al vieții mele în care, și dacă vreau, n-o să mai pot să trăiesc asta încă o dată", s-a destăinuit Mantea.

"Acum există David în viața mea, există copilul meu și, pentru nimic în lume, mama lui David nu o mai treacă niciodată prin ce a trecut până acum". 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andreea Manta nu exclude să se vadă cu cineva de care îi place, dar de acum înainte nu mai e dispusă la ceea ce presupune "pierdere de timp", adică implicare emoțională, sentimente, planuri împreună, vise.  

Vezi mai jos ce răspuns surprinzător a dat Andreea Mantea la întrebarea "Vrei să devii mamă pentru a doua oară?", precum și întreg interviul emoționant:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si