“Fetelor, vreau să văd cum săriți să mediati orice problemă! Vreau să realizați că orice om are și părți frumoase! Încercați să vă axați pe ele!”  a punctat Andreea Mantea în fața concurentelor din “Casa Iubirii”.

Și, pentru că îndrăgitul show este cu și despre iubire, Andreea Mantea le-a propus celor 7 tinere să lase lucrurile greșit făcute până acum în urmă, și să continue ziua vorbind despre sentimentele frumoase care se nasc în casă.

Citeste si: Cine este Dori (Doriana Burean) de la emisiunea Casa Iubirii? „Sunt complicată uneori și cam încăpățânată”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Concurentele au fost foarte entuziasmate de propunerea Andreei Mantea și au dat curs invitației îndrăgitei prezentatoare. Fericite că au primit scrisori din partea băieților, fetele sunt gata să dezvăluie <secretele>, sentimentele, pe care băieții le-au așternut pe fiecare scrisoare în parte, astăzi, de la ora 17:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Flavius Juncu, sosia lui lui Ian Somerhalder. Ce facultate a terminat concurentul din Casa Iubirii

Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si